Premijera filma „Jedini izlaz” sa Anđelkom Prpić 10. februara u bioskopu Cineplexx Ušće

Psihološki triler će kasnije biti i TV serija od 10 epizoda

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Razmatra se mogućnost da Covid pasoš bude način otvaranja barova, klubova i svih koncertnih prostora

Covid pasoš su ideja sve prihvaćenija među svetskim vladama, bilo reč o tome da se digitalna propusnica koristi isključivo...

Nova TV serija “Kalkanski krugovi” od 13. marta na Superstar TV

Vrhunska glumačka ekipa na čelu novog projekta Nova domaća serija “Kalkanski krugovi” u režiji Milana Karadžića i produkciji kuće...

HOR OPERE SRPSKOG NARODNOG POZORIŠTA OTVARA VRATA!

Nakon nekoliko godina izuzetnog rada i poslednjih nastupa, pred publikom i na otvorenom, Hor Opere Srpskog narodnog pozorišta organizuje...

Svečana premijera domaćeg filma “Jedini izlaz” Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, održaće se 10. februara u bioskopu Cineplexx Ušće u Beogradu, najavili su producenti.

 

 Distribucija novog trilera krenuće odmah sutradan, 11. februara u dvoranama širom Srbije, kada će biti i druga premijera u Novom Sadu, u bioskopima Cineplexx Promenada.
 i Arena Cineplex.  


  Gledaoci u Kragujevcu moći će da prisustvuje specijalnoj projekciji 12. februara u bioskopu Cineplexx Plaza, a dan kanije glumačka i autorska ekipa filma pokloniće se publici u  bioskopu Cineplexx Niš. 

 
  Svečana projekcija filma održaće se i u Banja Luci, 17. februara u bioskopu Cineplexx Palas, uz preporučene epidemiološke mere.  

Glumica Anđelka Prpić, popularna po serijama “Andrija i “Anđelka”, “Žene sa Dedinja”, a trenutno aktuelna i sa sitkomom “Nek ide život”, uloga u ovom filmu joj je prva glavna na velikom ekranu, i to sasvim drugačija od onoga na šta je publika navikla.

  Osim nje, igra velika i značajna ekipa glumaca: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin, Vanja Ejdus, Vladimir Aleksić, Slobodan Beštić, i drugi. 

 

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru.  


 Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici.  


  Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njene ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina.  Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti. 


  Planirana je i serija od 10 epizoda nakon prikazivanja filma u bioskopima, koja će se emitovati na kablovskom kanalu Superstar TV u vlasništvu kompanije Telekom Srbija, koja je koproducent projekta.  

.  

 U autorskoj ekipi su i scenarista Marko Popović, direktor fotografije Miljan Milovanović, producent Marko Stanković ispred kuće „Stanković i sinovi“, kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler, a distributer filma je kompanija Art Vista.   

FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Premijere filmova “Pretty Strong” i “Wongar” u Domu omladine

Dom omladine Beograda, osim tradicionalnog 67. Martovskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma, za ljubitelje sedme umetnosti predstavlja dva dokumentarna ostvarenja koja...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket