Predstavljen album pesama sa Brankom Kockicom

0
Reklama

„Novi CD predstavlja zahvalnost DKCB-a čuvenom Branku Kockici uz čiju muziku, televizijski kulturno-obrazovni program i pozorišne predstave su odrastale mnoge generacije“; ističe se u saopštenju

Novi CD „Branko Kockica i Dečji kulturni centar Beograd“ predstavljen je u prisustvu glumac Branka Miličevića u DKCB-u, pred decom, njihovim roditeljima i vaspitačima, saopštili su organizatori.

Iz DKCB-a je saopšteno da CD u njihovoj produkciji donosi pesme „Zakleo se bumbar“, „Branko Meksikanac“, „Pica ili gibanica“, „Smejte se“ i „Morske krojačice“, .i poklon je deci „koja mogu besplatno preko sajta DKCB-a slušati pesme sa Festivala ‘Dečje beogradsko proleće’, koje je od 2016. do 2023. godine pevao Branko Kockica“.

„Novi CD predstavlja zahvalnost DKCB-a čuvenom Branku Kockici uz čiju muziku, televizijski kulturno-obrazovni program i pozorišne predstave su odrastale mnoge generacije“; ističe se u saopštenju.

Na promociji CD-a Peđolino je razgovarao sa mališanima, Brankom Kockicom, Mirjanom Bulatović, piscem mnogobrojnih pesama i Leontinom Vukomanović, urednicom festivala „Dečje beogradsko proleće“, a sve je uveličao Hor DKCB pod dirigentskom palicom Nevene Ivanović, naveli su organizatori.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here