Predstavljamo Vam novu Exitovu kampanju za 2022. godinu, „Zajedno. Zauvek!“

0
Reklama

Predstavljamo Vam novu Exitovu kampanju za 2022. godinu, pod sloganom „Zajedno. Zauvek!“

Moto ovogodišnje kampanje emocijama se nastavlja na trijumfalnu 2021. godinu, kada je EXIT bio prvi veliki festival na svetu održan od početka pandemije.


Kada je delovalo da nema izlaza, ponovo smo pronašli EXIT. Uspeli smo i ove godine da budemo zajedno i osećamo se slobodno i sigurno. Pokazali smo celom svetu da ćemo naći način da se zagrlimo bez obzira na sve. Izgradili smo četiri oaze, četiri festivala. Zato će u 2022. naša ideja vodilja biti: „Zajedno. Zauvek!“, ta potreba snažno utkana u našim genima.

EXIT Festival 2k22 | TOGETHER. ALWAYS!

Jubilarna proslava dve decenije EXIT festivala bila je prvo veliko festivalsko okupljanje na svetu, kada je svima pokazana istinska snaga jedinstva, ljubavi, sreće, magije, revolucije, hrabrosti i slobode! Nakon jedne od najtežih godina odabrali smo da slavimo život!

Naš festival ne čini jedinstvenim samo čarobna lokacija, druga najveća tvrđava u Evropi, melting pot mnogih muzičkih žanrova, svetski poznata mts Dance Arena, bezbrojne bine i zone, festivalski vajb koji grli ceo Novi Sad i Srbiju. Festival posebnim pre svega činite viEXIT ljudi, i osećaji zajedništva i pripadanja koje smo stvorili i koje iznova iz godine u godinu jačamo. Ostaće zapamćeno u istoriji i uspomenama da se EXIT pleme ponovo ujedinilo, i u najizazovnijim vremenima pronašlo put do inspiracijenade, promene i slobode! Kada smo sami, možemo biti izgubljeni i uplašeni. Zajedno – uvek ćemo naći izlaz!

Za hvatanje pogleda pevača iz prvog reda na Mejnu i poljupce u poslednjem, jutra na Dance Areni, vriske u tunelu, držanje za ruke preko mosta, za slobodu i ljubav – željni smo i spremni da ponovo i (za)uvek budemo zajedno, svesniji značaja igranja u istom ritmu više nego ikad pre!

Zato za naredni susret spremamo nešto posebno. Datumi su od 7. do 10. jula, mesto je naša tvrđava, a prvi potvrđeni „domaćini“ su veliki Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha. Hajde da ponovo stvaramo istoriju. Zajedno. Zauvek!

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds, u prodaji su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta: regularne ulaznice po ceni od 2.990 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara. U prodaji su i četvorodnevne ulaznice po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto. Ulaznice se mogu kupiti na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here