POZNATI ETNO DŽEZ SASTAV GOSTOVAO U ŠAPATU !

0
Reklama

Novosadski studio Šapat bio je domaćin jednom od najpopularnijih etno-džez sastava na našim prestorima. Grupa EJO, poznata po virtuoznosti i originalnosti, oduševila je prisutne kao i publiku na internetu muzičkim spojem tradicionalnih etno elemenata i suptilnih džez harmonija.

Uz izvanrednu tehničku izvedbu i kreativnu interakciju među članovima benda, EJO je izveo neke od svojih najprepoznatljivijih pesama.

,,Hvala vam što pružate bendovima jedinstvenu priliku da se predstave nekoj novoj publici i pokažu svoj autorski rad. Alternativni centar Šapat ima veliku ulogu u podržavanju savremene muzičke scene u regionu i mi iskreno navijamo da nastavite sa svojim radom. Zaista smo uživali u vašem studiju i atmosferi koju smo stvorili sa celom “Šapat” ekipom.“ poručuje Nataša Pejčić, vokalistkinja benda. Takođe, sastav je premijerno predstavio dve nove pesme, „Tupan mi tupa“ i „Chichovite Konye“, koje su privukle posebnu pažnju i pokazale njihovu kreativnu evoluciju.

,,Izuzetno nam je drago što smo uspeli da snimimo nastup benda EJO. Čast je utoliko veća zbog činjenice da je bend odlučio da baš kod nas premijerno predstavi svoje dve nove pesme. Snimanje je proteklo u jako lepoj atmosferi jer smo radili sa profesionalcima i ostvarenim muzičarima. Sigurni smo da će ime EJO biti duboko urezano u temeljima regionalne etno-džez scene i nadamo se da smo im ovom saradnjom makar malo pomogli u tome.“ dodaju iz Šapata.

Ceo nastup benda, intervju, ,,Tvoj zvuk“ i ,,Tvoj stih“ možete pogledati na YouTube kanalu Alternativni centar Šapat.

Ono na šta iz Šapata skreću pažnju je i njihov Patreon nalog koji nudi različite povoljnosti za sve one koji bi da podrže njihov rad.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here