Poznati beogradski roker objavio prvi solo singl

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Eminentni beogradski rok muzičar, koji ne želi ovom prilikom da otkriva svoj identitet, objavio je, pod imenom Kontradiktor, prvi solo singl, pesmu „Budi muško“, u izdanju promoterske kuće „Long Play“. Roker koga ovdašnja publika dobro poznaje predstavlja se, ovoga puta, u mirnijem, znatno svedenijem izdanju u odnosu na gitarski zvuk koji donosi sa svojim matičnim bendom. Numeru „Budi muško“ krasi jasan kantautorski pečat.

Samo uz pratnju gitare, budeći asocijacije na ranu Riblju čorbu, ili, u novije vreme, solo radove Nikole Vranjkovića, Kontradiktor preispituje ljudska osećanja, jasno ispoljena ali i ona u sebi skrivena, te poentira u ubedljivom refrenu:

Budi muško, ne pokazuj ni na tren, da niko ne zna da l’ si radostan ili usamljen, i nagrada biće poneko javno priznanje, a u dubini duše, pustinja i teško stanje“. Kontradiktor najavljuje da ovim singlom počinje novo poglavlje u njegovoj karijeri, i da uskoro sledi još novih pesama.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Dodeljene regionalne muzičke nagrade: 18 gitara najboljim video spotovima

Nagrade su dobili: Rambo Amadeus, Marčelo, Artan Lili i Cane, Porto Morto... U izuzetno jakoj konkurenciji od više stotina video...
Reklama
musicpocket