Poznat datum za novu seriju “Crna svadba”: od 23. oktobra na Superstar TV, i 30.10. na RTS 1

Vlaška magija, centri moći, okultna i svirepa ubistva, odlična ekipa glumaca

Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno


Vlaška magija, centri moći, okultna i svirepa ubistva, odlična ekipa glumaca

BEOGRAD, 4. oktobra (Tanjug) – Nova kriminalistička triler serija “Crna svadba” u režiji Nemanje Ćipranića počinje da se prikazuje od 23. oktobra subotom i nedeljom na kanalu Superstar TV, a nedelju dana kasnije, 30. oktobra, na RTS 1, saopštili su producenti – kuća “Firefly” i kompanija Telekom Srbija.


Glumačku ekipu čine vrhunski domaći i regionalni dramski umetnici: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Jovo Maksić, Mina Sovtić, i mnogi drugi.

Psihološki triler sa primesama horora “Crna svadba” oduševila je publiku tokom ovogodišnjeg Filmskog festivala u Sarajevu, a prava za emitovanje otkupile su najveće TV stanice u regionu.

Nova serija je prikazana i na Dunav film festu u Smederevu krajem avgusta, što je bilo prvo javno prikazivanje serijala u Srbiji.Autori serije su scenarista Strahinja Madžarević i reditelj Nemanja Ćipranić, koji je potpisao i režiju svih 10 epizoda serije, a poznat je po filmu “Amanet” (2015).
Takođe režirao je serijal “Sinđelići” za produkciju “Emotion”, prema originalnoj španskoj seriji “Seranovi”, i bio je reditelj YouTube serije “Ekipizza”.


Priča počinje u malom mestu u Istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija čak 12 svojih komšija.


Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik BIA-e i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, iskusnog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Ali time će samo otključati misteriju gde se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.


Slavko Štimac će sada prvi put u karijeri imati ulogu negativca, odnosno tumači upravo tog masovnog ubicu Mitra.

Producentska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta, koji su sa uspehom realizovali i serije – “Tajkun” Miroslava Terzića, “Močvara” Olega Novkovića, “Klan” Bobana Skerlića, “Porodica” Bojana Vuletića i “Kalkanski krugovi” Milana Karadžića.

Takođe planiraju nastavak saradnje, i druge sezone “Klana” i “Močvare” uveliko se snimaju, a u planu je i ekranizacija romana “Konstantinovo raskršće” Dejana Stojiljkovića.
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket