Povratak trenutno traženog hita na tron UK Singles Chart liste!

The Weeknd ove sedmice prepustio lidersku poziciju Bili Ajliš

0
UKSinglesChart2822020
Izvođači koji su zastupljeni na UK Singles Chart listi za 28. 2. 2020.
Reklama

Za razliku od američke liste singlova, na britanskoj se dogodilo jedno posebno iznenađenje – aktuelna tinejdž-kraljica je posle jedne sedmice provedene na listi pala sa čelne pozicije i prepustila je ekstratalentovanom Kanađaninu! Dakle u ovom slučaju se radi o borbi hitmejkera Bili Ajliš i The Weeknd-a!

Nakon što je jednu sedmicu čudnovata Bili Ajliš provela na prvom mestu sa novom Bondovom muzičkom temom No time to die, došlo je vreme da publika ponovo zavoli The Weekend-ov hit Blinding lights i to tako što se upravo zahvaljujući njihovim glasovima vratio na prvo mesto UK Singles Chart liste singlova. Vredan spomena je i njegov aktuelni singl After Hours, po kom je nazvan i njegov novi album koji izlazi 20. marta; ovaj naslov je ove sedmice postao najbolji debitantski zahvaljujući tome što ga je ogroman broj strimova doveo do 20. mesta. Bili Ajliš je ove sedmice morala da se zadovolji drugim mestom.Dominaciju rep muzike potvrđuje Saint JHN, koji se s hitom Roses popeo sa sedmog na četvrto mesto, dok je di-džej senzacija Džoel Kori sa zaraznim hitom Lonely skokom sa 14. na visoku 8. poziciju zabeležio svoj drugi TOP 10 hit na ovoj listi.

Džastin Biber se s hitom Intentions ove sedmice popeo sa desete na devetu poziciju, dok je bivši član boj-benda „One Direction“ Harry Styles ove sedmice s hitom Adore You preskočio tri pozicije zarad domašaja 10. mesta. Styles je ove sedmice na listi zastupljen sa još jednim (nadamo se) budućim hitom – Falling, koji je ove sedmice preskočio 12 mesta za dolazak na 29. mesto.

Ženska rep senzacija Doja Cat je sa hitom Say So zauzela ove sedmice 19. mesto, a k-pop sastav BTS je ove sedmice osigurao svoj treći TOP 40 hit sa naslovom Say So.

Nakon smrti repera Pop Smoke-a porastao je interes slušalaca za njime, i upravo taj interes je njegov Dior ove sedmice doveo do 33. mesta.

Boje repa na ovonedeljnoj listi među prvih 40 brane i:

  • Aitch – Mice (novitet na 34. poziciji) – njegov sedmi TOP 40 hit;
  • 24KGoldn – City of Angels (viralni uspeh kompozicije na društvenoj mreži TikTok je doveo do njegovog prebačaja na 39. mesto).

Listu debitanata na listi zaključuje Ashe koja je s numerom Moral of the story rađenoj za Netfliksov film „To All The Boys: P.S. I Still Love You“ debitovala na 40. mestu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here