Poslušajte prvu numeru Parnog valjka koju nije otpevao Aki: Sa Igorom počinje nova avantura

0
Reklama

Prelomili smo svoje dileme i nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu – tim rečima članovi Parnog valjka opravdali su odluku da od danas zvanično nastavljaju karijeru sa novim pevačem Igorom Drvenkarom, koji će “zameniti” Akija Rahimovskog.

Danas je objavljena prva pesma Parnog valjka koju nije otpevao Aki – Igor je debitovao uz “Moja glava, moja pravila”.

Objavljen je i spot na zvaničnom Jutjub kanalu benda, a muzičari su obećali publici da nikada neće zaboraviti Akija, koji nas je napustio prošle godine.

Nova pesma nastala je prije nekoliko meseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio Igor Drvenkar. Aki će duhom uvek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čoveka s kojim krećemo u novu avanturu. Hvala vam na svoj podršci do sada, a i dalje”, poruka je Parnog valjka.

Husein Hasanefendić Hus autor je muzike i teksta.

Na potezu je publika – Igor je jedan od najboljih pevača u Hrvatskoj, a čini se da mu je priča sa Valjkom “legla” na prvu loptu, čak neki komentarišu da njegov glas podseća na Akijev.

Reč je o jednom od najboljih mladih vokala koji je oduševio javnost izvedbama u programu “A-strana” te u mjuziklima “Lepotica i zvijer” i “Jesus Christ Superstar”, a sada je pred njim novo poglavlje.

Zamislite situaciju da se iz publike odjednom nađete na bini, uz najveći bend na ovim prostorima. Svako jutro se štipam kako bih se uverio da ovo nije neki san i svestan sam odgovornosti koju ova uloga nosi”, poručuje Igor.

Kreativan spot delo je zagrebačkog fotografa i reditelja Dinka Čvorića – Doringa.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here