Porodica je sve: Stiže druga sezona hit serije “Besa” od 27. novembra na kanalu Superstar

Napeta triler drama ponovo na malim ekranima da zaokupira gledaoce u novim avanturama napaćenih junaka

0
Reklama

Napeta triler drama ponovo na malim ekranima da zaokupira gledaoce u novim avanturama napaćenih junakaHvaljena i voljena kriminalistička dramska serija “Besa” iz pera britanskog autora Tonija Džordana konačno će imati premijeru druge sezone od 27. novembra, subotom i nedeljom od 21h na kablovskom kanalu “Superstar TV” u vlasništvu producenta projekta – kompanije Telekom Srbija, kao što je bio slučaj i sa originalnom, prvom sezonom.

Publika će tako saznati u novih 10 epizoda saznati kakva sudbina čeka junake serije koja je osvojila publiku i kritiku širom regiona.


Pod sloganom „Porodica je sve“, druga sezona u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, donosi nove zaplete i dramatične preokrete sa kojima će se glavni likovi suočavati neprestano u borbi za očuvanje svojih porodica.

Pored glumaca iz prve sezone koje je publika zapamtila po veoma dramatičnim i upečatljivim ulogama, nastavak dobija i pojačanje gde će se u novim ulogama naći popularni reper i glumac Relja Popović, glumica Katarina Čas koje je stekla međunarodnu slavu sa filmom „Wolf of Wall Street“ Martina Skorsezea, sa Leonardom Di Kaprijom, i serijom „Berlin Station“, kao i glumac Florist Bajgora koji je ostvario zapaženu ulogu u britanskoj TV seriji „Gangs of London“.


„Telekom Srbija se za tri godine koliko se bavi produkcijom serija i filmova pozicionirao kao jedan od proizvođača najkvalitetnijeg zabavnog sadržaja u regionu. Emitovanjem prve sezone serije Besa, lansiran je kanal Superstar koji se za kratko vreme rangirao u deset najgledanijih kanala u Srbiji. Mi ćemo se truditi da i u budućnosti proizvodimo atraktivan sadržaj na radost naših gledalaca kako u zemlji tako i van naših granica gde su naše serije takođe priznate i prihvaćene,“ izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

Novih 10 nastavaka publika može pratiti samo vikendom – subotom i nedeljom od 21 čas na Superstaru, a kasnije će ići i na druge kanale sa nacionalnom frekvencijom.

Radnja druge sezone Bese počinje u realnom vremenu, skoro tri godine kasnije. Naša tri glavna junaka zatičemo izmeštene u neočekivanim okolnostima i situacijama. Paralelno ćemo pratiti sudbine više glavnih likova koje se međusobno prepliću na raznim nivoima iako su geografski razdvojeni. Zato smo se i odlučili za neke potpuno nove lokacije,“ otkriva Tea Korolija, producent serije i direktorka produkcije “Adrenalin”, koja je proizvela uspešnu seriju “Vratiće se rode” i mnoge zabavne šou programe, kvizove, licencirane TV formate.Druga sezona serije Besa snimana je na više od 200 lokacija na kojima je smeštena radnja širom Srbije, Crne Gore i Estonije.

Pored već znanih imena i likova – Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, gledaoci će se upoznavati i sa novim članovima glumačke družine.
Osim spomenutih internacionalnih pridošlica, “Besa 2” dovodi i Milicu Zarić,

Tristana Halilaja, kao i glumce iz Estonije: Gert Raudsep, Hendrik Toompere mlađi, Mari Abel.


Krimi serija je nastala po originalnoj ideju Srđana Šapera, vlasnika lanca marketinških agencija “McCan Erickson” i producentske kuće “Adrenalin”, popularan davno kao deo novotalasnog rock benda “Idoli”.

Pored Tonija Džordana, autor druge sezone – showrunner jeste Igor Stoimenov koji je sada glavni pisac serije, izvršni producent i reditelj značajnog segmenta serijala uključujući i najzahtevniji deo koji je sniman u Estoniji. 

Rediteljski tim serije takođe čine i Nikola Ljuca koji je režirao delove snimane u Crnoj Gori, dok je Milan Todorović bio reditelj uglavnom mnogih akcionih scena u Beogradu, kao i zanimljivih zapleta u specijalno izgrađenom zatvoru koji je “ugostio” neke od glavnih junaka serije.
Podsetimo, prva sezona serije “Besa” imala je 12 epizoda, gde je osnovni zaplet bio u slučajnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu u Crnoj Gori. Pri tom udesu je poginula ćerka veoma traženog albanskog mafijaša, a sudar je slučajno izazvao glavni junak ove ljudske drame.


Albanski zlikovac traži osvetu, ali ne da ubije protagonistu, već mu daje mogućnost da ovaj ubije petoro ljudi u zamenu za svoj život i spas svoje porodice. Tako junak koji nikada nije ubio čoveka, mora da postane ubica, ne bi li spasao svoje najmilije, a svake sekunde mu je život u opasnosti.


Poslednja epizoda je završena tkz. “cliffhangerom”, odnosno u vidu “visećeg kraja” prepunog napetosti, jer protagonista dobija sliku svoje buduće poslednje, pete žrtve koju treba da likvidira, a to je niko drugi do inspektor Koci, jedan od takođe glavnih junaka serije, pozitivac u potpunosti.Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here