Pop zvezde Christina Aquilera i Maluma imaju nove spotove i singlove

Agilera se vratila muzičkim korenima - novi EP “La Fuerza” otpevala je na španskom jeziku

0
ReklamaAgilera se vratila muzičkim korenima – novi EP “La Fuerza” otpevala je na španskom jeziku

NJUJORK: Višestruka dobitnica nagrada Grammy, pop zvezda Christina Aquilera nedavno je objavila spot za pesmu “Santo” u kojoj joj se pridružio sve popularniji izvođač – Ozuna, saopštili su iz diskografske kuće Menart, za Srbiju i čitav region.


Takodje, i slavni kolumbijski pop muzičar Maluma, snimio je novi hit „Cositas de la USA“.


“Santo” je zapravo treći singl sa EP izdanja “La Fuerza” kao Aguilerine najnovije kolekcije španskih numera u proteklih 20 godina.

Na novim pesmama svetska zvezda još jednom pokazuje svoj besprekoran glas, koji se u svojoj punoj snazi uklapa u strasne i urbane latino ritmove.

Na novom izdanju, Christina je sarađivala i kreirala muziku sa velikim brojem poznatih muzičara kao što su: Ozuna, Dallas K, Gale, Josh Barrios, Becky G, Nicky Nicole i Nathy Peluso, dok su za produkciju bili zaduženi – Rafa Arcaute, Federico Vindver, Dallas K,  a za koprodukciju Afo Verde.Omot albuma “La Fuerza”
Kolekcija pesama na ovom izdanju ima veliki i poseban značaj za ovu muzičku pop ikonu, jer je inspirisana njenim ekvadorskim korenima koji su zaslužni za njenu ljubav prema muzici.

EP uključuje šest jedinstvenih pesama ispunjenih najboljim latino zvukovima u njihovoj različitosti, pod jednim zajedničkim imeniteljem – osnaživanje.

Kada moji obožavaoci slušaju ove pesme, želim da se osećaju osnaženo i slobodno. Naravno da kroz moju muziku provejavaju i druge emocije i osećanja, senzualnosti i energija – ali u osnovi u prvi plan stavljam to da  moje pesme podstrekuju na osnaživanje”, istakla  je Aguilera u nedavnom intervjuu za “Ocean Drive Magazine”.


Režiju veoma atraktivnog i senzualnog spota “Santo”, koji nastavlja niz video klipova sa novog EP izdanja –„Pa’ Mis Muchachas“ i „Somos Nada“, potpisuje Nuno i sniman je u Las Vegasu.
Christina Aguilera – EP „La Fuerza“-redosled pesama:

1.Ya Llegue

2.Pa Mis Muchachas

3.Somos Nada

4.Santo

5.Como Yo

6.La Reina


Pop diva i dama Christina Aquilera se tako vratila muzičkim korenima na najnovijem mini albumu, a u karijeri se pomalo, kao i mnoge pevačice, oprobala i kao glumica na velikom i malom ekranu.

Tako je imala glavnu ulogu u mjuziklu “Burleska” (Burlesque 2010) uz glumicu i pevačicu Cher, a gostovala je u muzičkoj seriji “Nešvil” (Nashville 2015) i serijalu “Svita” (Entourage).

Igrala je i neobičnom psiho fantazija trileru “Zoe” gde su bili glavni Ewan McGregor i Lea Sedoux, i komediji “Pich Perfect 2“, gde je nastupila u roli člana muzičkog žirija, što je radila i u stvarnom životu u TV šou programu “The Voice”.


Velika zvezda Latino popa Maluma, ovu godinu otvara novim singlom „Cositas de la USA“, čiji naslov sugeriše poklone koje stanovnici SAD nose svojim voljenima kada odlaze u posetu rodnom kraju.


Novi hit „Cositas de la USA“ producirali su The Rude Boyz (Kevin ADG & Chan El Genio), a autori pesme su Maluma, Edgar Barrera, Andres Uribe, René Cano, Kevin Mauricio Jiménez (Kevin ADG), Bryan Snaider Lezcano (Chan El Genio) i Justin Quiles.


Reditelj živopisnog spota, snimljenog u kolumbijskom gradu Medellin, je Harold Jimenez.


Maluma trenutno priprema koncert „Medallo en el Mapa“, koji će održati 30. aprila na čuvenom medelinskom fudbalskom stadionu Estadio Atanasio Girardot.


Inače, čuvena modna imperija Versace je najavila da će Maluma biti lice njihove muške prolećno-letnje kolekcije.


Biti lice takve ikonične modne kuće kao što je Versace je za mene ostvarenje sna, na ovaj način nastavljam da u najboljem svetlu globalno predstavljam  moju zemlju Kolumbiju”, izjavio je Maluma.

Kolumbijski muzičar je tokom 2021. bio jako vredan u snimanju spotova, jer je realizovao zaista ogroman broj, a tokom pandemije je izbacio dva video klipa sa Jenifer Lopez – “Pa ti” i “Lonely”. Iako dva spota, producenti video realizacije su ih spajali kao jedan klip.

Maluma je više puta sarađivao sa mnogim poznatim kolegama na duetskim pesmama – Shakira (“Clandenstino”, “Chantaje”, “Trap”), Jason Derulo (“Colors”), Madonna (“Medelin”, “Bitch I’m Loca”), Ricky Martin, i drugi.

Oprobao se i kao glumac, tako da će u februari izaći premijera romantične komedije “Marry Me” sa Dženifer Lopez i Ovenom Vilsonom, a pozajmio je i svoj glas za veliki hit animirane produkcije “Encanto” (2021).Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here