Pop pevač Sergej Ćetković večeras (18.11.) ima samostalan koncert u Kombank Dvorani, a zakazao i za 18. decembar

Hitovi za lepši pol i parove tokom karijere duge dve decenije

0
Reklama
Hitovi za lepši pol i parove tokom karijere duge dve decenijePoznati pop muzičar Sergej Ćetković imaće svoj solo koncert večeras (18.11.) na sceni Kombank Dvorane u Beogradu.

Jedan od popularnijih pevača u regionu će posle pune tri godine pauze pevati u Beogradu, nakon nastupa u Sava centru.


Kako je nastup rasprodat za danas, Ćetković je zakazao još jedan, za tačno mesec dana kasnije – 18. decembra.
Muzičar iz Crne Gore je u zvaničnom susretu sa medijima poručio da se raduje susretu sa vernom publikom više nego ikada.


„U ovom trenutku, kada su koncerti toliko retki, čini mi se da sam više nego ikada ranije srećan zbog svakog susreta sa publikom, jer to su trenuci kada svi zaboravimo na realnost koja nas okružuje i osećamo se kao u vremenu pre pandemije”,
istakao je Ćetković i dodao da mu je veoma drago što ima tu privilegiju da nastupa tokom perioda korone.

“Ono što mogu da obećam jeste sjajan koncert, prepun emocija, dobre energije, dragih pesama i onoga što najviše volim, a to je povezanost sa publikom u svakom trenutku, što svaki koncert čini posebnim i jedinstvenim. Nažalost, nećemo moći da se zagrlimo, ali ću se potruditi da svi koji te večeri budu u Kombank Dvorani iz nje izađu nasmejani, srećni i puni pozitivne energije”, rekao je pop pevač, koji obeležava jubilej od 20 godina uspešne karijere.


Nije krio uzbuđenje zbog susreta sa publikom i podvukao da je 18. novembra – pred svima jedna nezaboravna noć prepuna sjajnog raspoloženja.


Vidno srećan, muzički umetnik priprema vrhunski koncert kojim će svojoj publici nadoknaditi sve propušteno usled nemogućnosti održavanja velikih nastupa, zbog pandemije.


Kako je naveo, sreću koju oseća može se meriti sa pozitivnom tremom koju je imao na prvim nastupima pred beogradskom publikom, pre skoro dve decenije.

“U ovom teškom vremenu u kome živimo i nakon predugog perioda bez koncerata, drago mi je da je ipak pronađen način da se vratimo svojoj publici. Siguran sam da ćemo uspeti da stvorimo onu magiju koja je na svim mojim beogradskim koncertima jedinstvena, jer je publika zaista neverovatna”, zaključio je pop pevač.


U periodu pre virusa Kovid-19 redovno uspevao da rasproda i po 5 koncerata u Sava centru, a nije mu bila velika ni Štark Arena da je napuni svojim obožavateljima.

Ujedno, predstojeći koncert će biti i najava njegovog sedmog studijskog albuma „Kofer“ koji će objaviti do kraja godine.

U diskografiji mu se nalaze albumi – “Kristina” (2000), “Budi mi voda” (2003), “Kad ti zatreba” (2005), “Pola moga svijeta” (2007), “2 minuta” (2010), kompilacija “Balade” (2011) i “Moj svijet” (2015).


Ćetković je na samom početku karijere bio član crnogorske grupe „Vatrena srca“, sa kojom je svirao na mnogim festivalima gde je bio klavijaturista i prateći vokal.

Solo karijeru počinje nakon raspada grupe „Amfiteatar“ 1998. godine na festivalu „Sunčane skale“ sa pesmom „Bila si ruža“.


Veliki hit mu je bila numera – balada “Pogledi u tami” za crnogorsko-srpski film “Pogled sa Ajfelovog tornja” (2005), a onda je nizao i druge poznate pesme – „Zaustaviću vrijeme“, „Sati, dani, godine“, „Grad“ i „Probudi me“, „Ne mogu da ti oprostim“ i „Ljubavi prokleta“.


Na Beoviziji 2007. i 2008. godine je dobio nagradu za pop pevača godine, a bio je predstavnik Crne Gore na Pesmi Evrovizije 2014. godine, koje je održano u Danskoj.


Komponovao je originalnu muziku za popularnu domaću seriju – telenovelu „Istine i laži”, a 2018. godine stvorio je prvu srpsku animiranu seriju „Lola i Mila” inspirisanu svojim ćerkama.


Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.


Svi posetioci na koncertu moraju imati digitalni zeleni sertifikat koji sadrži dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv virusa Kovid-19, ili negativan PCR test, negativan antigenski test, dokaz o preležanom virusu Kovid u prethodnih sedam meseci, i drugi dokazi.Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here