Pop muzičar Ilija Ilić promovisao svoju novu pesmu i video spotKako da znaš ako ne probaš” u Novom Sadu

Spot je već dostupan na YouTube kanalu muzičara

0
ReklamaSpot je već dostupan na YouTube kanalu muzičaraNOVI SAD, 18. marta: Promocija nove pesme i video spota “Kako da znaš ako ne probaš” pop kantautora i producenta Ilije Ilića održana je u prošlu sredu, 15. marta u novosadskom hotelu “Planeta Inn” pred značajnim brojem kolega i prijatelja.

Publika je imala priliku da učestvuje u performansu muzičkog umetnika kao demonstracija ili odgovor na standardno novinarsko pitanje : Kako nastaju pesme?

Tom prilikom publici je podeljen tekst pesme u delovima, da pročita po redosledu i tako se napravio zajednički prikaz nadolazeće inspiracije muzičara.

Onda je Ilija Ilić na klavijaturama otpevao pesmu “Kako da znaš ako ne probaš” bez bilo kojih drugih tehničkih “pomagala” i na taj način je preneo čistu emociju publici.Muzički spot je prikazan u konferencijskoj sali hotela na video bimu, a uz gromoglasan aplauz i ovacije, emitovanje su ponovili.

Svim gostima promocije priređen je svečani koktel u restoranu hotela gde su u opuštenoj atmosferi podeljene impresije, ali i urađeni prvi intervjui povodom ovog projekta.

Spot je upravo postao dostupan na YouTube kanalu samog muzičara, tako da ga publika može gledati i slušati.

Zanimljivo je da je Ilija Ilić kompletan autor nove pesme, jer potpisuje tekst, muziku, aranžman, klavir, bubnjeve, bas, snimanje numere, audio uređivanje, miks, scenario spota, a naravno on je i producent / organizator ispred svoje kuće – agencije “Art Production”.

Prateći vokal pripada Ani Perišić, električnu gitaru je svirao Dušan Obradović, akustičnu – Boban Dževerdanović, dok je mastering realizovao – Dejan Filipović.


Autorsku ekipu video spota čini i režiser Boris Dejanović, koji je snimao prema scenariju kantautora Ilića, model je Anđela Dalmacija, produkcija – “BD Media”, asistent kamere – Darko Ivanović, BTS kamerman – Marko Reznić, video montažer – Igor Garčev, šminkerka – Miroslava Vasin, a sam klip sniman je na lokacijama – hotela “Planeta Inn” i “Ledene Šume” u Novom Sadu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here