POP KOK – Promocija albuma VACUUM

U četvrtak, 5. maja od 19 sati u Multimedia Music Record Store (Sremska 2) biće održana promocija albuma „Vacuum" grupe Pop Kok.

0
Reklama

Članovi benda Pop Kok su Siniša Jovanović (vokal), Aleksandar Duković (bas i prateći vokali), Ivan Mirković Bambi (gitare, programing i klavijature), Branko Trijić (gitare) i Aleksandar Vasiljević (bubanj).

Bend je, u sadašnjem izdanju, nastao je pre 3 godine ali je ta priča započeta mnogo pre. Sredinom osamdesetih godina u Užicu započeo sa radom alternativni bend Koherentni konji, koji je radio i na demo albumu, a čiji je frontmen bio Siniša Jovanović. Devedesetih bend prestaje sa radom, a Siniša se seli u Švajcarsku.

http://www.multimedia-music.com/

Pre četiri godine autorski dvojac benda (Siniša Jovanović i Aleksandar Duković) odlučio je da taj album završi, ali ovog puta sa novim ljudima i u drugačijim aranžmanima, a u skladu sa sadašnjim trenutkom. Otud i sadašnje ime benda – POP KOK, jer je bend na početku koristio skraćenicu KOK. Za ovo izdanje urađene su i neke nove pesme koje su u međuvremenu nastale.

Posle trogodišnje avanture i rada na relaciji Užice – Beograd- Švajcarska, konačno smo zavrsili album. Ovo je nešto sto smo sanjali više od 30 godina“ kažu članovi benda.

Na albumu „Vacuum“ nalazi se 10 pesama. Žanrovski, kaže bend, nije ga lako odrediti, ali kažu da je u pitanju miks nju vejva, brit popa, panka, alternative, pop roka…

Autori pesama su Siniša Jovanović i Aleksandar Duković a aranžmane i produkciju potpisuje Ivan Mirković Bambi.

Na promociji ovog izdanja biće prisutni svi članovi benda koji će ovom prilikom i uživo izvesti neke od pesama.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here