POLARIDI IMAJU NOVU PESMU ‘ŽAL’!

0
Reklama

Nakon što su Polaridi početkom godine objavili zadnji singl „Voda“, Višeslav Šošić i Sven Pavlović nastavljaju svoje muzičko putovanje sa novom pesmom „Žal”. 

Uživali smo radeći na novoj pesmi i krenula je u jednom smjeru koji nismo ni mi očekivali“, govore nam Višeslav i Sven.Polaridi su nastali početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema muzici i stvaranju, pretočili u prvu pesmu. Tada počinje njihovo zajedničko putovanje koje je dosada iznedrilo šest singlova; „Kad si tu“, „Ne budi me“, „Hej bejbe“, „Kratki pogledi“, „Soba“ i „Voda„.

Ovaj put im se na bubnjevima ponovno pridružio Viktor Krasnić, a sve ostalo su Sven i Višeslav sami odsvirali i snimili u Sunday Studiju u Svetoj Nedelji. Za miks i mastering zaslužan je Jelenko Hodak iz Green Hill studija.

Snimanje, ideju i realizaciju spota ovaj put smo dali u ruke mladoj ekipi na čelu sa Matijom Benićem (režija i kamera), Filipom Rutićem (scenarij) i Borisom Barkučićem koji je odlično odglumio sve tri uloge. Takođr se moramo zahvaliti Dori Kvež, CZK Trešnjevka i HNK Varaždin na svekolikoj pomoći“.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here