Počinje Ferragosto JAM festival: Pipsi i Jonathan večeras, sutra Edo Maajka i Repetitor!

U sledeća tri dana, uz ograničen broj posetioca, ovogodišnje izdanje festivala pružiće intimniju atmosferu uz 15 izvođača na novoj lokaciji na Orahovačko jezero.

0
Reklama

Večeras počinje popularni Ferragosto JAM festival koji će se ove godine zbog pandemije održati u limitiranom obliku.

15 imena domaće i regionalne scene

Limitirano izdanje Ferragosta ugostiće 15 imena domaće i regionalne scene. Festivalski program će otvoriti Ajs Nigrutin & Timbe, a line up četvrtka upotpuniće Jonathan, z++ i PipsChips&Videoclips. Nakon završetka koncertnog programa posetioce će do ranih jutarnjih sati rasplesati Kozmodisko. Petak će svojim nastupom obeležiti Peki Pele, Edo Maajka, Svemirko i Repetitor, a Dance Hard će održavati veselu atmosferu do završetka programa.

Za veliko subotnje finale zaduženi su Zembo Latifa, Gužva u 16-ercu, Mašinko, She Loves Pablo i Krankšvester, a za after ovogodišnjeg gotovo boutique izdanja Ferragosto JAM-a pobrinuće se prijatelji festivala.

Benefiti za posetioce:

Popust na prevoz vozom

HŽ Putnički prevoz svim putnicima posetiocima festivala odobrava 40 popusta popusta u 1. i 2. razredu redovnih vozova. Popust se može koristiti od 5. do 8. avgusta isključivo za kupovinu povratnih karata sa svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Zdenci-Orahovica i natrag. Prilikom kupovine karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a da bi popust bio važeći i u povratku, kartu je na poleđini potrebno overiti pečatom organizatora. 

Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmerna putovanja sa svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Zdenci Orahovica i natrag. Popust se neće moći koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Besplatan autobus

S kolodvora Zdenci-Orahovica do jezera posetioce će prevoziti besplatan autobus u terminima usklađenim s dolascima vozova. S istog mesta gde je ostavio putnike, autobus će 8. avgusta prevoziti posetioce natrag na kolodvor u terminu od 10:30 do 17 sati.

COVID potvrde i testiranje

Za sve posetioce festivala koji nemaju COVID potvrdu (tj. potvrdu o vakcinaciji, negativan test ili dokaz o prebolijevanju ostvaren putem www.eudigitalnacovidpotvrda.hr) na ulazu u festivalski prostor “SB Medico” obavljaće se testiranje sva 3 dana festivala u terminu od 15 do 23 u četvrtak te u petak i subotu u terminu od 19:00 do 23:00 . Cena testiranja je 8 evra, a negativan test vredi za sve dane festivala.

Bezgotovinski sastav plaćanja

U saradnji s Entriom bezbrižnije uživanje u festivalu biće omogućeno uz RFID festivalsku narukvicu koja, osim što je ulaznica za festival, omogućuje kupovinu unutar festivalskog prostora bez upotrebe novčanika, gotovine, tokena i slično. Svako na ulazu svoju ulaznicu menja za narukvicu.

Besplatan kamp

Festivalska ulaznica omogućuje besplatno kampovanje na mestima označenim kao festivalski kamp. Na svim drugim lokacijama na jezeru kampiranje je dopušteno, ali se naplaćuje od strane Uprave Jezera. Takođe, roštiljanje uz jezero je dopušteno, ali se vatra sme paliti samo na određenim mestima. Seča drveća Parka prirode Papuk strogo je zabranjena i kažnjiva. 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here