POČINJE EMITOVANJE TV SERIJE „ŠETNJA SA LAVOM“

0
Reklama

Nakon velikog uspeha filma „ALA JE LEP OVAJ SVET“, autorska i glumačka ekipa donosi nam potpuno nove zaplete kroz 10 epizoda TV serije „ŠETNJA SA LAVOM“, koje će premijerno  biti emitovana od 17. decembra na SUPERSTAR TV i od 21. decembra na TV PRVA.

U osvit novogodišnjih i božićnih praznika, očekuje nas topla saga o dvoje potpuno različitih ljudi, koje spaja splet neverovatnih okolnosti, a čiji odnos uspeva da prebrodi svaku prepreku. Serija „ŠETNJA SA LAVOM“ je sve samo ne romantočna priča. Ona nas, pre svega, vodi kroz potragu za dubljim smislom i duhovnošću, i slikovito prikazuje život u kojem su izostale vredosti, a ispunjen je sujetom i taštinom.

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića, glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću i Anđelki Prpić, dok učesnike u zapletu donose: Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

U prvoj epizodi upoznajemo Unu (Anđelka Prpić), najpopularniju TV voditeljka u zemlji, autorku emisije u kojoj na originalan način intervjuiše najpoznatije ličnosti iz javnog života, kao i Batu (Andrija Kuzmanović), genijalnog, ali neafirmisanog filmskog reditelja na ivici egzistencije. Njihov susret koji je trebalo da bude tek jedan u nizu televizijskih intervjua, ipak završava neočekivanim obrtom zbog kojeg Bata završava u pritvoru, a Una u bolnici.

Kako njihovi životi teku dalje – pratićemo tokom pet nedelja prikazivanja TV serije koju kao producenti potpisuje Telekom Srbije i Aneta Ivanović, direktorka Bluebutterfly produkcije.  Nakon prikazivanja u Srbiji, serija „Šetnja sa lavom “ biće emitovana i na televizijam u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here