POČELA PRODAJA OGRANIČENOG BROJA KARATA ZA KONCERT QUEEN REAL TRIBUTE BENDA

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

POTPIŠITE PETICIJU: Radio Študent pred zatvaranjem – osnovana koalicija za očuvanje legendarnog ljubljanskog radija

Radio Študent, jedinstven na području država bivše Jugoslavije, ali i šire, nastao je kao rezultat studentskih pokreta krajem 60-ih....

Najbolji domaći koncerti u fatalnoj 2020. godini iza nas

Samo nijanse definišu tanku liniju izvrsnosti i besprekornostiDa, bilo ih je malo, jako malo, da gotovo da se i...

U najnovijoj teoriji zavere gitarska pedala je glavni krivac za globalnu pandemiju

Opasno raširena teorija da su novi tornjevi za uslugu 5G mreže, odgovorni za širenje COVID-19, priča dobila novi nastavak....

Na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a počela je prodaja karata za koncert Queen Real Tribute bend-a, koji bi pred beogradskom publikom trebalo da  nastupe 14. decembra od 19h u duhu velikog hita planetarnog benda The Queen – Šou mora da se nastavi (Show must go on ).

Uvertiru u koncert, već od 18h, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Merkjurija, Piter Friston (Peter Freestone), koji važi za osobu koja je najbolje poznavala  harizmaticnog frontmena grupe Queen!

S obzirom da je broj karata zbog pandemije korona virusa ograničen na 500 osoba, ovaj događaj svrstava se u čistu ezoteriju sa najvrelijim kartama, čija je prodaja upravo počela.

Od Pitera Fristona, koji će ovom prilikom prvi put ekskluzivno  posetiti Beograd, publika će moći da čuje intimne priče i istinite detalje o zivotu velikog Fredija Merkjurija.

Kroz fotografije i snimke iz Piterove privatne  kolekcije, publika  će doći u kontakt sa detaljima iz Fredijevog privatnog života i  kroz interakciju sa Piterom dobiće mnoge odgovore na pitanja o Frediju u njegovom životu.

Piter Friston je upoznao Fredija u Londonu radeci u Royal Opera House za Royal Ballet.  Ubrzo dobija poziv od Merkjurija sa ponudom da radi za Queen i postaje njegov lični asistent. Piter je punih 12 godina ziveo sa Fredijem u čuvenom Garden Lodge-u, u Londonu, kao i u Minhenu i Nju Jorku. Friston je prisustvovao  snimanju svih albuma i spotova grupe Queen od 1979. -1991. godine, kao i svim solo projektima slavnog lidera benda.

Takođe  je prisustvovao i snimanju tek nedavno zvanično objavljenih zajedničkih pesama dva giganta muzičke scene, Majkla Džeksona i Fredija.

Podsetimo, Queen real tribute bend nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

ZAYN OBJAVIO TREĆI ALBUM “NOBODY IS LISTENING”

IZDVOJILI SE SINGLOVI “BETTER” I “VIBEZ”Pop zvezda Zayn Malik objavio je u petak, 15. januara novi, treći studijski album...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!