Pobednici Demofesta Eho Radar i Pera Brada Potomak u Beogradu

0
Reklama

Magazin Music Pocket (Muzički Džep) i klub Kuglaš iz Beograda, u okviru turneje Music Pocket Gigs organizuju svirku benda Eho Radar, a sve to u cilju promocije nezavisne, alternativne muzike u Srbiji i regionu.

https://www.facebook.com/events/828721905508520?ref=newsfeed

https://www.facebook.com/musicpocketgigs/

Bend Eho Radar, pobednik ovogodišnjeg Demofesta iz Banjaluke – najvećeg regionalnog festivala demo bendova, premijerno će se predstaviti i beogradskoj publici! Osvojeno prvo mesto na ovogodišnjem Demofest-u je njihova četvrta pobeda na festivalima (Mostar, Aleksandrovac, Užice). Ovaj rok bend je nastao oktobra 2018. godine, a već početkom naredne godine snimili su prvi singl pod nazivom „Prah“. U međuvremenu objavljuju još 8 singlova, a upravo pesma „Oprosti za bol”, s kojom su se predstavili banjalučkoj publici, izdvojila se kao najpopularnija za sad. Karakteriše ih rok zvuk, koji je istovremeno i emotivan i žestok. Potpuno su iskreni i svoji i uspevaju da neguju autentičan stil, bez upadanja u neki kalup. Ono što je sigurno je da možete očekivati kvalitetnu, energičnu rok svirku. Dođite u što većem broju da pružite podršku ovom sjajnom bendu!

https://www.facebook.com/ehoradar

https://www.instagram.com/ehoradar/?hl=en

https://www.youtube.com/@ehoradar6957/videos

Kao podrška, isto veče će nastupiti još jedan odličan bend- Pera Brada Potomak. Pera Brada Potomak je beogradska rok grupa osnovana u septembru 2021. godine. Ovaj prilično svež bend karakterišu efektni, jaki gitarski riffovi i jasne poruke koje nose njihove pesme. Kroz njihovo izvođenje nekako se oživljava prepoznatljiv beogradski rok šmek.

Grupu čine:

Vladimir Vrionis – Bubnjevi,

Veljko Vukliš – gitara/prateci vokal,

Nikola Paoletti – gitara,

Milan Golubović – bas gitara/vokal.

Prvi EP izdaju 8. marta 2023. godine pod nazivom „Kataklizma kapitalizma“.

Bend je nastupao na festivalima „Wind rock“ u Vršcu i Demofestu u Banjaluci. U avgustu se očekuje nastup na Zaječarskoj gitarijadi. Takođe se mogu izdvojiti i nastupi po beogradskim klubovima Fest, Kuglaš, Zappa barka, URMUS, Garaža…

https://www.facebook.com/perabradapotomak

https://www.youtube.com/@perabradapotomak/videos

Svirka će se održati u subotu, 11. novembra.

Podržimo scenu zajedničkim snagama!

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here