Pljušte negativni komentari: Stranci zahtevaju diskvalifikaciju Let 3 sa Evrovizije

0
Reklama

Odmah nakon pobede riječke grupe Let 3 sa pesmom „Mama ŠČ“ na Dori počeli su munjevitom brzinom da se nižu komentari na račun njihove pobede. Osim domaćih gledalaca, i strani fanovi Evrovizije ispratili su hrvatski izbor za pesmu Evrovizije. Tviter je prepun komentara, koji, malo je reći, nisu pozitivni.

Odmah diskvalifikujte Hrvatsku ili barem pesmu“, „Želim Hrvatskoj nula bodova na Evroviziji“, „Hrvati, šta ste to napravili? Ako se ovo kvalifikuje u finale, biću jako uzrujan“, „Šta nije u redu sa vama?“, „Nova godina, novi neprolazak Hrvatske u finale“, „Je l Hrvatska namerno pokušava da sabotira sebe i smanji svoje šanse na Evroviziji?“, „Druge države se barem trude“, samo su neki od komentara.

Ipak, ima i onih koji su potpuno oduševljeni pesmom kao i celokupnim nastupom.

Ovo je najbolja pesma koju Hrvatska šalje na Evrovizuju u zadnjih nekoliko godina“, „Pesma se obrušava na Lukašenka i Putina. Obožavam“, „Hrvatska će pobediti na Evroviziji“, „Najjača pesma Hrvatske u poslednjih nekoliko godina“, „Jasno je da Evrovizija više nije muzičko takmičenje. Politika je. Zato Hrvatska ima šanse da uđe u top 5“ mišljenja su oni kojima se pesma sviđa.

https://www.instagram.com/p/Cojp8QsNZ_L/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here