Platforma “HBO max” kreće u Evropu od 26. oktobra, u Srbiji od 2022. godine

Lansiranje “Warner Media” brendova: Warner Bros., HBO, DC i Cartoon Network HBO Max će biti predstavljen evropskom tržištu na virtuelnom događaju u oktobru

Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularnoLansiranje “Warner Media” brendova: Warner Bros., HBO, DC i Cartoon Network

HBO Max će biti predstavljen evropskom tržištu na virtuelnom događaju u oktobru


Striming platforma HBO Max, kompanije Warner Media, biće lansirana u Evropi – 26. oktobra, kada će Švedska, Danska, Norveška, Finska, Španija i Andora postati prvih šest evropskih zemalja u kojima će ovo potpuno novo iskustvo striminga postati dostupno.

Tokom 2022. godine HBO Max će, u okviru globalnog plana lansiranja u fazama, postati dostupan na još 14 teritorija, koje uključuju Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Severnu Makedoniju, Bugarsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Poljsku, Rumuniju, Moldaviju i Portugal.
Lansiranje usluge na dodatnim teritorijama je takođe planirano za sledeću godinu.

HBO Max će biti predstavljen evropskom tržištu na virtuelnom događaju u oktobru, kada će biti otkriven sam proizvod i ponuda sadržaja, kao i cene i mnogi drugi detalji.

Platforma HBO Max će na taj način prvi put u Evropi na jednom mestu ponuditi širok izbor vrhunske zabave voljenih WarnerMedia brendova kao što su Warner Bros., HBO, DC i Cartoon Network, kao i nagrađivane američke i internacionalne Max Original sadržaje.


Ovo je istorijski trenutak, kada HBO Max dolazi u Evropu“, izjavio je Johanes Larčer, direktor HBO Max International-a.

„WarnerMedia filmove i serije kao što su „Hari Poter“, „Igra prestola“ i „Štreberi“ pasionirano gledaju fanovi širom Evrope, a HBO Max je kreiran da im ponudi najintuitivnije i najudobnije iskustvo gledanja ovih i mnogih drugih fantastičnih naslova“, dodao je on.


Jedinstvena i ekskluzivna kombinacija kultnih sadržaja, među kojima su Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network i Max Original naslovi, kao i lokalna originalna produkcija i još mnogo toga, čini striming platformu koju će fanovi u Evropi obožavati“, istakla je Kristina Sulebak, generalna direktorka za HBO Max EMEA.

„Vidimo ogroman potencijal u trenutku kada lansiramo ovu potpuno novu, moćnu striming platformu širom regiona“.


HBO Max čini otkrivanje novih sadržaja jednostavnim, tako što omogućava iskustvo prilagođeno svakom pojedinačnom korisniku i nudi značajan sadržaj, kroz kombinaciju pažljivo priređene selekcije naslova i preporuka po meri.


Kristina Sulebak i Johanes Larčer

HBO Max će biti dostupan novim korisnicima, kao i postojećim HBO España, HBO Nordic, HBO GO i HBO Portugal korisnicima, bilo da su pretplaćeni direktno ili kod važećih partnera.


U maju ove godine HBO Max je proslavio prvu godišnjicu u SAD-u, a u junu je usluga lansirana na 39 tržišta širom Latinske Amerike i Kariba, čime je prvi put postala dostupna van područja SAD-a.


Korisnici u nordijskim zemljama i Španiji će prvi u Evropi dobiti pristup HBO Max-u.


Sledeće godine će HBO Max postati dostupan u Centralnoj i Istočnoj Evropi, kao i Portugalu


O HBO Max-u

HBO Max™ je  direct-to-consumerstriming platforma kompanije WarnerMedia, koja nudi zabavu vrhunskog kvaliteta, nudi širok izbor priča za sve gledaoce, uključujući čuvene naslove iz produkcije HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim i Turner Classic Movies brendova. Striming platforma je prvo lansirana u zemljama SAD-a u maju 2020. godine, a u junu 2021. je predstavljena jeftinija opcija pretplate sa reklamama.
HBO Max je nedavno započeo globalno proširenje, lansiranjem na 39 tržišta u Latinskoj Americi i Karibima, a u Evropu ulazi kasnije ove godine i tokom sledeće, gde će početi da zamenjuje druge HBO striming usluge.

O KOMPANIJI WARNER MEDIA

Warner Media je vodeća kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira premijum i popularne sadržaje koje potpisuje širok spektar talentovanih umetnika i novinara, za globalnu publiku, kroz potrošačke brendove koji uključuju: HBO, HBO Max, WarnerBros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies i druge. Deo kompanije je i Xandr, koji nudi napredna rešenja za oglašavanje, kreirana da unaprede oglašavanje za brendove, izdavače i korisnike. WarnerMedia je deo AT&T Inc.- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket