Piše:Milan B.Popović / KLIN KLIN CD TAMA / IZDAVAČ ONE RECORDS

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Izuzetnih 111 plus bonus dve pesme čine SREĆNIH 13 kompozicija na ovom umetničkom rock srpsko – ruskom CD izdanju. Plejada učesnika je doprinela da KLIN KLIN  iznedri UMETNOST  u prvi plan KAO i duhovnost, ali se čini i ispostavlja da je klavijaturista i kompozitor , hammond i vokal. Damjan Deurić –najupečatljivija kreativna pojava koja je ostavila svoj autorski pečat na ovoj kompaktnoj disketi. Damjan Deurić je poznat i po svom sopstvenom bendu DEMETHER u kojem peva njegova rođena sestra  DUNJA DEURIĆ ( koja na KLIN KLIN CD-u peva  prateće vokale na sedmoj rednoj pesmi: BRATE MOJ..(..za Medu),potom; DAMJAN DEURIĆ je poznat i po tome što je svojevremeno bio u pratni na klavijaturama na koncertima DADE TOPIĆA,kao i što ga ŽERA iz CRVENE JABUKE zove za EXTRA GIGANTSKE KONCERTE KAO NEOPHODNU PODRŠKU. Na albumu TAMA, projekta KLIN KLIN DAMJANA DEURIĆA uočavamo u uvodnom songu OSLOBODI SE na koji se nastavlja tradicional ŽALI ZARE DA ŽALIMO. Izuzetna je numera POSLEDNJI PUT (Ft Al Dino) u kojoj opet muzički dominira DAMJAN DEURIĆ. POSLEDNJI PUT  je već blago rokerska stvar, prijatna i melodična, gotovo mejnstrim, ali nikako patetična i banalna. Naprotiv! Odlična je!ALDIN KURIĆ je peva. DRAŽEN ŽERIĆ peva četvrtu rednu pesmu po redu koja se zove- PRE KIŠE! Dobro to zvuči.I više nego dobro! Song KOLIKOKOŠTA, rokersko dinamički song KOLIKO KOŠTA svira na gitari i peva  Dejan Najdanović. Odlična HIT  brza rokenrol dinamitna vožnja.

KLIN  su:

Aleksandar Kočić (vokal i akustična gitara9 ,poznat po pouzdanim informacijama kao veliki Rusofil, Darko Višković (gitare i vokal), Zoran Došić ( bas gitara i vokal) i neponovljivi i jedan u milion- Damjan Deurić ( klavijature, hammond i vokal).

Ovaj CD projekat TAMA – KLIN KLIN zavređuje daleko dužu analizu jer u njemu gostuje plejada umetnika koje ovom prilikom nisam pomenuo ali vas upućujem na internet stranicu www.Onerecords.rs i sami otkrijete ovo veličanstveno izdanje i nabavite ga. Nećete se pokajati, to sam 100 % siguran!!!

Bravo za Svetu umetnost, bravo za muziku, bravo za Srbiju , bravo za Rusiju!

Maestralan CD!

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Mjuzikl „Parče Brodvejske noći“ 17. septembra u Kombank Dvorani: Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Marko Marković

Budući muzički spektakl u najavi sa hitovima iz filmova "Čikago", "Kosa", „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“ BEOGRAD, 5. avgusta (Tanjug)...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket