Piše Milan B. Popović > SCARZZY CD singl DARK CLOUDS / SAMOSTALNO IZDANJE/

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

SCARZZY CD singl DARK CLOUDS / SAMOSTALNO IZDANJE/

Pesma DARK CLOUDS je urađena pre pet do šest  godina i predstavlja neku vrstu revolta prema drustvu i njegovim standardima, može se čuti uticaj bendova koje i dan danas SCARZZY voli da slusa, poput: Guns N Roses, Alice in chains, Soundgarden, Audio Slave…Ona je dinamična, eksplozivna, buntovna, naprosto grize i ujeda, puna je besa, puna energije, testosterona, adreanalina, jedna moćna rosk n roll vožnja ili rock n roll putešestvije, ali je vokalno dovoljno melodična i pevljiva i uz povremeni vrisak, podseća na  Skot Vejlanda iz Stone Temple Pilots i grunge fazon i tu eru rokenrola sa početka devedesetih prošlog veka, koji je i i dan danas živ, žilav , aktivan, svež i preživeo , uprkos Covidu 19.

 SCARZZY je snimio i CD /pesmu/video za prosidbu: njegova danasnja supruga, trazila mu je kao poklon za rodjendan da joj napise pesmu, što je SCARZZY i uradio, ali joj je prvi put taj poklon odsvirao na rođendanu benda Jailbreak. Na tonskoj probi je odsvirao momcima pesmu i objasnio kad ko ulazi sa svojim instrumentom, a SCARZZY  je uz tu pesmu izveo na binu i zaprosio suprugu. Niko nije znao sta će da se desi, čak ni bend, mislili su da sviraju neku njegovu regularnu rock n roll  stvar…

Planovi su mu da krene polako da izbacuje po jednu, dve, tri pesme, ne album…pa možda na kraju i ceo album. Nema nikakve pretenzije i posebna očekivanja, jednostavno veruje u svoju muziku i sebe ( ŠTO JE VEOMA BITNO – DANAS KADA MNOGI POSUSTAJU I PADAJU KAO SNOPLJE U BEZNAĐU!)  i SCARZZY misli da je za njega to jedan od najboljih načina da izrazi i predstavi sebe svetu, tj. ono sto ima da kaže…, a da ima šta da kaže- ima itekako!

Vreme radi za njega i tek ćete u skorijoj budućnosti čitati o njemu i videti SCARZZY-eve video spotove i youtube . com linkove

Sto se Jailbreak-a tiče (TRIBUTE TO GUNS N ROSES) zbog trenutne situacije ne nastupaju nigde, kada se situacija popravi veruje da će se angažovati, ali uglavnom oko festivalskih nastupa i eventualno neke turneje kakve su ranije pravili, Proputovali su skoro ceo svet, ali bi bilo lepo videti i neka nova mesta. U svakom slučaju –AUTORSKA MUZIKA JE PRIORITET-  i ispred svake druge vrste nastupa- tvrdi jasno i glasno  i grlato dugokosi sam – SCARZZY

SCARZZY  je rodjen  u Zemunu 22.09.1981. Od malena mu je muzika najveća ljubav i način da preživi. Njegov najbliže opisiv stil  je  kombinacija Rock, Blues, Hard Rock i Grunge zvuka i čini mu se da se u njegovim pesmama može prepoznati ono sto voli da sluša. Itekako, rekao bih i dodao bih ja!.  

To je apsolutno tačno i cd singl DARK CLOUDS o tome svedoči kao neoboriv argument! SCARZZY je dokazao da nije samo imitator, veći kreator, umetnik, stvaralac autorske muzike, vokal vrhunskog ranga, vrsni tekstopisac na engleskom jeziku. Voleo bih da ga čujem na srpskom jeziku, ali o tome drugi put!

Drago mi je što na srpskim prostorim postoje  umetnici posebnog kalibra i vrhunskog ranga poput

SCARZZY-a. On je rock n rollu dao i dušu i srce i telo i krv i znoj i vreme. Sama činjenica da je sa  bendom proputovao bukvalno ceo svet govori o kakvom se umetniku radi, a nećete ga videti na nacionalnoj TV frekvenciji- a trebalo bi. Zato mi, nezavisni mediji i nezavisni novinari, trebalo bi da mu pružimo ruku pažnje i medijske podrške jer ju je  SCARZZY – APSOLUTNO ZASLUŽIO!!!

Svaka čast umetniče SCARZZY  ! Ostali mogu samo da ti se dive ili da ti zavide!

Ja ti,Milan B. Popović, kao pesnik sa 7 objavljenih knjiga pesama i 3 muzička CD-a sa 50 mojih pesama u njima sa rock, metal, hip hop i rege žanrovima- skidam kapu i čestitam na svemu što si do sada postigao u svetskoj muzičkoj industriji, a ceo životni vek je pred tobom. Iz poverljivih izvora znam da planiraš nove singlove uskoro, pa i album kojima se iskreno radujem, a i široki slušalački rock n roll auditorijum!

Bravo je mala reč za ovo sada ponuđeno!

Odlično je adekvatna reč!

Živ i zdrav bio i novim pesmama nas obradovao – SCARZZY!

Toliko od mene. Ti si na potezu-pištolja rock n rolla!

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Mjuzikl „Parče Brodvejske noći“ 17. septembra u Kombank Dvorani: Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Marko Marković

Budući muzički spektakl u najavi sa hitovima iz filmova "Čikago", "Kosa", „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“ BEOGRAD, 5. avgusta (Tanjug)...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket