PIŠE: Milan B. Popović / KASCHADE CD NIGHTMARES 2020/ INTERPHONE RECORDS

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

ALEKSANDAR,evropski umetnik srpskog porekla koji živi u Novom sadu,nakon četiri godine kreativne pauze,iznedrio je četvorominutno CD izdanje-NIGHTMARES! Uvodna , naslovna numera traje,čak oko osam minut  i u pravom je mračnom doom indastrijal fazonu zvuku. Pomalo besna i zastrašujuća n momente, u skladu sa samim naslovom, rekao bih. Nepredvidiva,poput skalpela hiruškog nože koji vas čeka iz ugla polu mračne ulice metroa, metropole. Ona je kadkad bržeg tempa,  što se bliži kraju sve je tromija i usporenija sa mnogobrojnim lupovima,odbljescima, usečcima,krikovima,neartikulisanim a skladnim zvukovima u kojima Aleksandar dokazuje ja je u međuvremenu itekako napredovao u svom instrumentalnom naboju i kreativnoj fazi i izražaju.

U zvučnom komadu-dijamantu CHLORINE PUNK, Aleksandar je sofisticirano estitizovan.Tu je već umetnički potkovan do tančina u okviru žanra u kojem stvara. U šest minuta i pet sekundi koliko traje ovaj song možemo se čulima prepustiti ovoj stihiji zadovoljstva i lavine emocije koja naprosto pleni,prija i osvaja. Blagorodno, kao kvalitet plus! Bravo za umetnika Aleksandra!

KASCHADE CD NIGHTMARES/2020 predstavlja najzrelije Aleksandrovo umetničko izdanje koje je stvorio ikada do sada i može slobodno biti ponosan na njega!

Ovo je retkost n samo na srpskom podrručju nego i na balkanskom području i svakako ga preporučujem da g nabavite/downloadujete i prepustite se uživanju-naravno-ako ste ljubitelj ovog i ovakvog žanrovskog usmerenja!

Što se mene tiče, veliki i uporni umetnik Aleksndar tj. KASCHADE je za ostvarenje NIGHTMARES zaslužio čistu akademsku desetku kao suza! Vi se njome obradujte,kao što sam se obradovao ja, i preporučite album drugima ,kao što sam ja album preporučio javno vama!

Od mene toliko, ali od srca i iskreno! Od mog pesničkog tetoviranog srca!.

ŽIVELI, BRAVO I SAMO NAPRED U NOVE STVARALAČKE I KREATIVNE POBEDE! ALEKSANDRE, ZNAŠ I SAM OD RANIJE, UZ TEBE SAM UVEK BIO I BIĆU!!!

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Mjuzikl „Parče Brodvejske noći“ 17. septembra u Kombank Dvorani: Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Marko Marković

Budući muzički spektakl u najavi sa hitovima iz filmova "Čikago", "Kosa", „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“ BEOGRAD, 5. avgusta (Tanjug)...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket