Pink zamalo umrla od predoziranja, pomešala sve droge

0
Reklama

Slavna pevačica Pink potpisala je 1995. prvi diskografski ugovor koji joj je doneo popularnost i promenio život. Samo nekoliko nedelja pre toga ona je bila u životnoj opasnosti, zbog predoziranja.

Detalje tog traumtatičnog iskustva otkrila je nedavno u emisiji “60 Minutes”.

Pevačica Pink rekla je da je uzimala “ekstazi, anđeosku prašinu, kristal, svakakve stvari” na rejvu povodom Dana zahvalnosti.

Kada ju je voditeljka pitala: “Zamalo nisi umrla?”, odgovorila je:

“Da” i dodala da je u to vreme “bila van koloseka” kao i da je pre toga napustila srednju školu.

Bila sam propalica. Vikala sam i bila besna. Odrasla sam u kući gde su moji roditelji svakog dana vrišatli jedno na drugo, bacali stvari… mrzeli su se. Počela sam da se drogiram, prodavala sam drogu”, ispričala je pevačica, prenosi Žena blic.

Pink je kasnije potpisala ugovor za LaFace Records kao članica grupe Choice, započela je solo muzičku karijeru 2000. nakon nominacije za American Music Award.

Pevačica je 2012. u intervjuu za Entertainment Weekly otkrila da je intenzivno odlazila na žurke od 12. do 15. godine, da je konzumirala sve “klupske droge”, kao i da je njena prijateljica preminula od predoziranja. Prestala je da se drogira nakon što ju je to zamalo koštalo života:

Takva sam ja. Kada odlučim, završila sam”.

Naglasila je da ju je teško detinjstvo učinilo snažnom:

“Nikada nisam dobila diskografski ugovor jer sam bila slatka. Potpisala sam ugovor jer sam bila borbena, imala sam toliko toga da kažem i imala sam stav”.

Pevačica sa suprugom Kerijom Hantom ima dvoje dece.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here