Pink Floyd najavili reizdanje obnovljenog i ponovno montiranog “Pulsea” na Blu-rayu i DVD-u

0
Reklama

Legendarni koncert “Pulse” jednog od najvećih bendova svih vremena, Pink Floyda, biće ponovno objavljen nakon obnavljanja i ponovnog montiranja.

Pink Floydi su to učinili s dosta svojih video i audio materijala, a sada je na red došao i “Pulse”, što je bilo za očekivati s obzirom da na tržištu nedostaje “Pulse” proizvoda. Samo je jedno pitanje visilo, hoće li Pink Floydi ponovno obnoviti staro izdanje ili rade na nečemu novom. Odgovor je da su radili na nečemu novome i za sada u deluxe Blu-ray i DVD boxu objavljuju obnovljenu i ponovno montiranu verziju koncerta s “Pulse” turneje. U pitanju je koncert održan na londonskom Earls Courtu 20. oktobra 1994. godine tokom 14 koncerata održanih na istom mestu pri kraju “Pulse” turneje. U deluxe box setu s dva diska (Blu-ray ili DVD) dolaze video snimke koje su u potpunosti reparirane s originalnih traka još 2019. godine. Tu re-edit verziju koncerta imali smo prilike već videti na YouTubeu. I naslovna, koja je originalno nastala za potrebe DVD izdanja 2006. godine, je obnovljena, a na samom pakovanju, kao što je to bilo i 1995. na CD izdanju, moći će se videti treptuće svetlo. Deluxe izdanja sadrže i videospotove, koncertne filmove, dokumentarce, fotografije s proba i još puno toga uz dodatak 60 stranica bookleta.

Za očekivati je da će se na tržištu naći i novo reizdanje koncerta u CD i LP box setu, ali za potvrdu će trebati još malo pričekati. Iz neslužbenih izvora saznajemo da je u planu nova priprema vinilnog box seta “Pulsea” kog nema na tržištu (osim u second hand shopovima i na Discogsu), ali nemamo informaciju o kojoj verziji je reč.

U toku je preorder ovih izdanja na linku, a dostava proizvoda biće moguća 16. ferbuara.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here