Pesma VEJTE SNEGOVI u izvodjenju Lene Kovacevic

0
Reklama

Najnoviji singl Lene Kovačević “Vejte snegovi” dostupan je od 19. januara na YouTube kanalu Magic Records. Fantastičan ritam i Lenin vokal oduševiće slušaoce u novoj verziji pesme koju publika širom regiona voli godinama.

Ova nova pesma Lene Kovačević, u izdanju Magic Records, uz sjajni tandem: aranžman Darka Dimitrova i Petra Danilovića, pravo su osveženje donoseći potpuno novi moderan aranžman, oslanjajući se na period kada je pesma izasla. Pesma “Vejte snegovi” je originalno objavljena 1987. godine, tekst potpisuje izuzetna Marina Tucaković dok je autor muzike čovek zaslužan za brojne hitove grupe Zana, Radovan Jovićević. Reditelj spota je sjajni mladi reditelj Dragan Jereminov sa kojim je Lena već uspešno sarađivala. 

Povodom objavljivanja nove pesme Lena kaže: “ Ogromna strast prema muzici koju volim i ovog puta povela me je ka pesmi koja je ostavila traga kako u smislu fantastičnog teksta i muzike, tako i u smislu celog jednog vremena koje je izrodilo velike hitove kao što je pesma “Vejte snegovi”.  Posebno se zahvaljujem Futi i Žiki-Zana  na podršci da slušaoci čuju muziku koju vole a pripremljenu od strane tima sa kojim godinama sarađujem, dajući im lični pečat i novi pogled na njih.

Lena je ambasador nacionalne platforme platoforme Srbija stvara / Serbia Creates uz čiju podršku je objavljen ovaj novi video.

Pesma “Vejte snegovi” – Lena Kovačević, januar 2023

·         Muzika – Radovan Jovićević

·         Tekst – Marina Tucaković

·         Aranžman – Darko Dimitrov,Petar Danilović

·         YouTube link: 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here