Pesma Chasing Norda izabrana kao jedna od polufinalnih na International Songwriting Competitionu

Pesma "Sonic Heart" riječke grupe Chasing Nord koja je izašla sredinom novembra 2020. za Geenger Records izabrana je kao jedna od polufinalnihi na ovogodišnjem International Songwriting Competition!

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Prijavljeni su izvođači iz 158 zemalja s preko 26000 pesama, a u žiriju su između ostalih istaknuti svetski izvođači i tekstopisci Tom Waits, Coldplay, članovi Linkin Parka, Steel Panther, Laura Pausini, John Mayall, Dua Lipa, Nancy Wilson i mnogi drugi. Sve rezultate proverite na International Songwriting Competition internet stranici: https://songwritingcompetition.com/winners. Tekst potpisuje Mihael Prosen, frontman i pevač benda.

Poslušaj “Sonic Heart”:


Chasing Nord najavljuje izlazak novog singla krajem marta, a ovog puta se radi o obradi jednog svetskog elektronskog sastava koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bend najavljuje drugi album čiji je izlazak planiran za kraj 2021. godine, a materijal je sniman u Hrvatskoj u Studiju Maraton i G.I.S. studiju Rijeka, a producira se u Kanadi i Australija.
Potražite Chasing Nord na poveznicama:
www.facebook.com/chasingnord
https://open.spotify.com/artist/2uGVOm17aU3R07QGyNJx6C
www.instagram.com/chasingnord
https://twitter.com/ChasingNord

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

ZORANU SIMJANOVIĆU POSTHUMNO NAGRADA ZA ŽIVOTNO DELO 67/68. MARTOVSKOG FESTIVALA

Sa velikim žaljenjem primili smo vest o smrti kompozitora Zorana Simjanovića, velikog umetnika i izuzetnog čoveka, laureata Nagrade za...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket