PERO DEFFORMERO – tehnički prekvalifikovani folk-metal u Festu ovog vikenda!

NAJAVA
Kontakt Konferencija
D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

The Slow Show predgrupa The Pixies u Beogradu

Kako smo ranije najavili legendarni The Pixies će po drugi put svirati u Beogradu. Veliki koncert na...

Akustično veče sa LENOM KOVAČEVIĆ sinoć u Narodnom muzeju (25.02.2020.)

DŽEZ DAMA I DIVA PROSLAVILA ROĐENDAN SA VERNOM PUBLIKOM Prijatno muzičko veče održano je...

Pevačica Avril Lavinj dolazi u Evropu

Avril Lavigne upravo je objavila na svojim društvenim mrežama kako će održati niz koncerata u Evropu.

Koncert internacionalne tehnički prekvalifikovane folk-metal supergrupe Pero Defformero zakazan je za ovu subotu, 8.februar u klubu Fest u Zemunu!

Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama. Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.

Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi – PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Nedavno su publici predstavili video ostvarenje za pesmu „Bez tebe“ koja će se naći na njihovom predstojećem albumu „Muzika za ljude bez prijatelja“ u izdanju Multimedia Records-a.

Svako njihovo gostovanje u klubu Fest je dobro posećeno i svako se pamti… očekujemo da tako bude I ovog vikenda – vidimo se 8.februara u 22h u klubu Fest u Zemunu!

Ulaznice po ceni od 600 RSD mogu se kupiti u klubu Fest i u FELIX Shop-u (TC Sremska). Na več koncerta cena ulaznice biće 800 RSD.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/173093270762866/

www.facebook.com/Pero.Defformero.band

Izvor: Press

Fotografije: Promo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

IVAN IVAČKOVIĆ: NE BIRAMO MI ROCK’N’ROLL, ON BIRA NAS

Gde je rok novinarstvo danas, postoji li pravi muzički PR, o bendu „The Spanks“, o novoj knjizi...

Makedonska grupa Bernays Propaganda objavila singl ‘Zloben funk’ sa albuma ”Vtora mladost, treta svetska vojna”

Prošlogodišnji album,”Vtora mladost, treta svetska vojna”, makedonske grupe Bernays Propaganda, ujedno i jedan o najboljih u karijeri NOMINOVAN je za IMPALA-u, evropsku nezavisnu diskografsku nagradu.

LETU ŠTUKE NA KONTAKTU 2020

Legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena istaknutim autorom Dinom Šaranom imaće svoj premijerni nastup u SubBeernom centru na četvrtom Kontaku u subotu, 21. marta u 21:00. ....

Novo u Shop-u