PERO DEFFORMERO – tehnički prekvalifikovani folk-metal u Festu ovog vikenda!

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Rok klub Fest u Zemunu ima veoma bogat koncertni program tokom jeseni 2020.

Yu grupa, Kolja, Orthodox Celts, Repetitor, Bjesovi, Nervoso, Random Kako je ukinuta zabrana održavanja...

AlRock Festival u skraćenom izdanju

Planirani program AlRock Festivala koji se održava u Aleksincu, usled poznate situacije sa pandemijom Kovid 19, nije bio održan...

VREDNI I PRODUKTIVNI MUZIČARI U NOVOM DOBU PANDEMIJE (VOL. 7): I DALJE NEMA PREDAJE

UPORNOST SE UVEK VRAĆA VIŠESTRUKO Istina, svirke su krenule, doduše ne u velikom obimu, ali budimo...

Koncert internacionalne tehnički prekvalifikovane folk-metal supergrupe Pero Defformero zakazan je za ovu subotu, 8.februar u klubu Fest u Zemunu!

Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama. Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.

Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi – PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Nedavno su publici predstavili video ostvarenje za pesmu „Bez tebe“ koja će se naći na njihovom predstojećem albumu „Muzika za ljude bez prijatelja“ u izdanju Multimedia Records-a.

Svako njihovo gostovanje u klubu Fest je dobro posećeno i svako se pamti… očekujemo da tako bude I ovog vikenda – vidimo se 8.februara u 22h u klubu Fest u Zemunu!

Ulaznice po ceni od 600 RSD mogu se kupiti u klubu Fest i u FELIX Shop-u (TC Sremska). Na več koncerta cena ulaznice biće 800 RSD.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/173093270762866/

www.facebook.com/Pero.Defformero.band

Izvor: Press

Fotografije: Promo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Muzički program danas u Beogradu i Novom Sadu – sreda, 30. septembar 2020.

Rock, klasika, sve umereno, da bi bilo balansa 1) Festival Uličnih svirača, Novi...

Ponovo radi bioskop Dvorane kulturnog centra (DKC) u Beogradu

Za početak - “Otac”, “Sumrak” i “Istina”Bioskop Dvorane Kulturnog centra Beograda (DKCB) otvoriće svoja vrata za posetioce od četvrtka, 1. oktobra, u...

Nemanja Radulović ponovo opčinio na Kolarcu prve večeri serije koncerata (ponedeljak, 28.09.2020.)

Kolarac je moj drugi dom, ali ne samo moj nego i vaš, i raznih muzičara i umetnika!Mnogima omiljeni virtuoz na violini Nemanja...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!