Parni Valjak treći put ove godine predstavlja novu pesmu

0
Reklama

Sad kad znaš” je novi singl benda s pevačem Igorom Drvenkarom, čime nastavljaju postepeno predstavljati autorski materijal koji će oblikovati i u novi studijski album.

“Za razliku od prva dva singla, ova pesma je ljubavna”, kratko otkriva Husein Hasanefendić Hus, čiji prepoznatljivi autorski potpis nosi i nova pesma benda.

Za Parni Valjak ovo je treći novi singl od proleća, kada je bend objavio da nastavlja sa radom te da im se pridružuje pevač Igor Drvenkar.

Tada su kao prvi zajednički singl objavili pesmu “Moja glava, moja pravila”, a zatim je usledila i “Bogati će pobeći na Mars”, a obe pesme naišle su na izvrstan prijem kod publike, kao i u radijskom etru, gde su sedmicama bile dio HR Top 40 liste – podsećaju iz Croatia Recordsa.

Nova pesma “Sad kad znaš” objavljena je u izdanju Croatia Recordsa, a njen prateći spot ponovo nosi rediteljski potpis zagrebačkog fotografa i reditelja Dinka Čvorića – Doringa, koji sa svojim kreativnim timom stoji i iza spotova za prva dva ovogodišnja singla Parnog Valjka.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here