Ozzy Osbourne lansirao vlastitu make-up kolekciju

0
Reklama

Ozzy Osbourne udružio se s Rock and Roll Beauty kako bi lansirao vlastitu kolekciju kozmetičkih proizvoda koji su dizajnirani kako bi pružili izgled inspirisan samim Princom tame.

Kolekcija od čak 21 proizvoda u duhu rock and rolla obeležava Ozzyja s nazivima njegovih prepoznatljivih pesmama – “Iron Man”, “Zombie Stomp” i “Crazy Train” predstavljenim u paletama senila.

U kolekciji se nalaze i sveće koje zazivaju duh rock and roll bogova, Ozzyjeve tetovaže,”metal” ruževi za usne, kozmetičke torbice, gotičko ogledalo. Pogledaj celu kolekciju.

Ovaj poduhvat samo je jedan od brojnih Ozzyjevih u ovoj godini pa je tako prošli mesec izdao svoj novi studijski album,”Patient Number 9″, koji je ga je postavio na prvo mesto Billboardove lestvice najprodavanijih albuma.

U produkciji Andrewa Watta, album uključuje svevremensku postavu gostujućih talenata, uključujući pokojnog bubnjara Foo Fightersa, Taylora Hawkinsa.

Ove godine Ozzy Osbourne se takođe vratio na pozornicu uživo. Prvi put se pojavio nakon gotovo tri godine, ujedinivši se s kolegom iz Black Sabbatha, Tonyjem Iommijem za izvedbu pesme    “Paranoid” na Commonwealth Igrama, a takođe je odsvirao i nekoliko pesama na poluvremenu prve utakmice NFL sezone prošlog meseca.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here