Ozi Ozborn prekinuo turneju – Zdravstveno stanje se pogoršalo !

0
Reklama

Ozi Ozborn više neće nastupati uživo i otkazao je sve svoje predstojeće nastupe dok se oporavlja od operacije kičme. Rokeru, koji ima 74 godine, je 2020. dijagnostikovana Parkinsonova bolest i poslednjih godina se bori sa raznim zdravstvenim problemima.

Trebalo je da počne svoju evropsku turneju u maju, prvobitno zakazanu za 2019. godinu, koja je tri puta pomerena. Sada je zvanično otkazana zajedno sa još nekim datumima u budućnosti.Ozijeva poslednja turneja bila je u decembru 2018, gde je nastupio na Ozzfestu u Inglvudu u okviru oproštajne turneje No More Tours II.

U svojoj objavi se izvinio obožavaocima:

Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podelim sa svojim vernim fanovima. Kao što svi možda znate, pre četiri godine, ovog meseca, imao sam veliku nesreću, gde sam oštetio kičmu. Moja jedina i jedina svrha za ovo vreme je bila da se vratim na scenu. Moj pevački glas je u redu. Međutim, nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih sesija fizikalne terapije i nedavno revolucionarnog kiberničnog (HAL) tretmana, moje telo je još uvek fizički slabo.

Iskreno, ponizan sam načinom na koji ste svi strpljivo držali svoje karte za sve ovo vreme, ali čiste savesti, sada sam shvatio da nisam fizički sposoban da odem na svoju predstojeću turneju po Evropi i Ujedinjenom Kraljevstvu… Nikad ne bih mogao ni zamisliti da će se moji dani na turneji završiti ovako. Moj tim trenutnog smišlja ideje gde ću moći da nastupam bez potrebe da putujem od grada do grada i od zemlje do zemlje. Želim da se zahvalim svojoj porodici, mom bendu, mojoj ekipi. Volim vas sve… Povraćaj ulaznica je dostupan na mjestu kupovine.”, naveo je roker, prenosi Daily Mail.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here