Ozi Ozborn – “Molio sam Boga da se ne probudim”

0
Reklama

Legendarni britanski pevač Ozi Ozborn, bivši frontmen hevi metal benda Black Sabbath, u novom intervjuu za The Observer iskreno je govorio o mnogim zdravstvenim problemima sa kojima se suočava.

Ozi ima 73 godine, dijagnostikovana mu je Parkinsonova bolest, preležao je i koronu zimus, a da stvar bude još gora – nekoliko puta je operisao leđa.

Rokerova supruga Šenon je otkrila da je njegova operacija u junu bila neophodna zbog uklanjanja dve metalne ploče koje su mu bile umetnute u kičmu tokom ranije operacije.

“Šrafovi su se olabavili i kidali su kost. A krhotine su mu se zaglavile ispod kičme. Dakle, njegova kičma, umesto da bude ravna, bila je kriva. Bio je pogrbljen”, kazala je supruga, a potom je mikrofon uzeo Ozi.

Znaš kad si dete, i igraš se sa snegom i ruke ti se stvarno ohlade? Onda uđeš i sipaš toplu vodu, a one počnu da se zagrijavaju? I naježiš se. I to je*eno boli. E tako je mene bolelo”, dodao je Ozi.

I sve je trajalo…

“Postalo je toliko loše da sam u jednom trenutku pomislio: ‘O, Bože, molim te, ne daj mi da se probudim sutra ujutru’”, iskreno je pričao roker.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here