Otvoren konkurs za 34. Festival Akustičarske Muzike u Sivcu!

0
Reklama

Konkurs za 34. FAMUS je otvoren!

Da bi ste se prijavili na 34. Festival akustičarske muzike u Sivcu, obavezno je dostaviti:

* Kraću biografiju benda ili solo izvođača (Ime benda, imena i prezimena članova su obavezni)

* Naziv i tekst pesme ( Ukoliko je pesma na engeskom jeziku potrebno je poslati i original i prevod na srpski jezik)

* Demo snimak kompozicije ( snimak mora biti kvalitetan bez šumova i smetnji,a tonovi i glas moraju biti „čisti“ da bi se dobio objektivan utisak)

* Adresu izvođača, e-mail kao i broj telefona. Kompozicija mora zadovoljiti neke osnovne kriterijume koje postavlja FAMUS.

* Pesma mora biti autorska i u tom smislu kvalitetna i originalna. (ne sme biti plagijat)

Umetnički direkor Famusa sa svojim saradnicima analizira sve kompozicije, nakon čega donosi odluku koji će se od njih takmičiti na festivalu. Ukoliko izvođač odustane od učešća na Festivalu ili zbog određenih okolnosti kasni na tonsku probu, o tome treba da obavesti organizatora. Organizator ne snosi troškove putovanja i smeštaja učesnika, ali obezbeđuje kvalitetne nagrade za najbolje izvođače, i posle održanog festivala nezaboravnu žurku.

BITNO
: Sve tražene podatke i snimke kompozicija dostaviti na e-mail adresu : domkulture.sivac@gmail.com – sa naznakom (prijava za Famus)

KONKURS JE OTVOREN DO 15. NOVEMBRA 2018.

U ime muzike, ljubavi i prijateljstva…

Ukoliko želite da saznate nešto više o Famusu (kako je nastao, njegov opstanak tokom svih ovih godina itd), kliknite ovde!

„1. Decembra 2018. godine održaće se 34. FAMUS – Festival akustičarske muzike. Tog dana srešćemo se ponovo, ili ćemo se prvi put upoznati. Kako god bilo, imaćemo priliku da čujemo otkucaje tvog stvaralačkog srca pretočene u pesmu koju ćeš nam pevati i svirati! Akustika je žanr po kom se prepoznajemo i koji negujemo, zato te molim da ga i ti slediš.
KORISTI INSTRUMENTE BEZ STRUJE, U KOMBINACIJI SA NAJSAVRŠENIJIM INSTRUMENTOM – TVOJIM GLASOM – I TO ĆE BITI ONO PRAVO!“  
kažu organizatori.

 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here