Otvaranje jesenje sezone Roll and Blues zagrevanja u Branch Hali

0
Reklama

Pozivamo vas na nezaboravno muzičko iskustvo koje će uzdrmati vaša čula i probuditi strast prema rok muzici! U subotu, 30.09.2023. Branch Hala Aranđelovac će biti domaćin neverovatne svirke.

Rage Against the Machine Tribute, pod nazivom TOWNSHIP REBELLION počeo je sa radom još daleke 2008. godine u želji da se oda počast jednom od najvećih bendova ikada, bendu Rage Against the Machine, onako kako su zaslužili da budu poštovani. Oni će vas povesti na putovanje kroz legendarne hitove RATM-a. S njihovom snagom i energijom, osetićete se kao da ste na pravom RATM koncertu.

Iskaz sa svojia 4 izdata albuma predstavlja stil koji je najlakše opisati kao energetsku bombu. Stilski često predstavljen kao kombinacija sastava “The Prodigy”, “Rage Against The Machine” i “Linkin Park” , može se reći da je njihov miks hip hopa, roka, metala, regea i elektronike upravo to, uz tekstove koji pogađaju pravo u srce, ostaviće izuzetan utisak.

Prodaja ulaznica u Kavana Baru Arandjelovac , B Ranchu, na svim OMV pumpama i ostalim prodajnim mestima Tickets.rs https://tickets.rs/salepoints, kao i online na https://tickets.rs/event/the_funk_blast_iskaz_vs_ratm_township_rebellion_8225

Ovo je prilika koju ne želite propustiti, stoga pozovite svoje prijatelje jer će svako ko kupi dve ulaznice moći da povede još jednu osobu gratis na nastup 1 + 1 = 3 i pripremite se za noć punu strasti i energije u Branch Hali!

Svirka počinje u 21, a vrata će biti otvorena od 20:30.

Neka vam svirka bude nezaboravan doživljaj!

Cena ulaznice u pretprodaji je 900 dinara, a na dan nastupa 1.200 din.

Za sve posetioce obezbeđen je besplatan parking.

Paket ulaznica sa smeštajem i prevozom do njega nakon koncerata je 3.100 dinara.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here