OTVARANJE BIOSKOPA “CINE GRAND DELTA PLANET NIŠ” – 22. APRILA

PET PAŽLJIVO DIZAJNIRANIH BIOSKOPSKIH SALA, SA UKUPNO 750 FOTELJA ZA POTPUNU UDOBNOST, PLATNA VRHUNSKOG KVALITETA I DOLBY ATMOS - OZVUČENJE POSLEDNJE GENERACIJE, A PREDSTAVLJAMO VAM I SALU CINE GRAND EXPERIENCE - NEZABORAVNO ISKUSTVO!

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Najlepši bioskop u Nišu, Cine Grand MCF, biće otvoren 22. aprila, u tržnom centru Delta Planet, a kao deo MCF grupe koju čine Cine grand Rakovica i Kombank Dvorana u Beogradu.

Ono što je kuriozitet u odnosu na ostale bioskope, ljubiteljima  velikog platna, bioskop Cine Grand pružiće potpuno nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja-v
eće platno, kristalnu sliku, bolji zvuk, VIP podesive fotelje i poseban dizajn!

Bioskop Cine Grand teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te je u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme,  posebna pažnja posvećena enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.

Posetioci bioskopa Cine Grand u tržnom centru Delta Planet na raspolaganju imaju pet pažljivo dizajniranih bioskopskih sala, sa ukupno 750 fotelja za posebnu udobnost, laserske projektore, platna najboljeg kvaliteta i Dolby ATMOS – ozvučenje poslednje generacije. 

Svaka sala poseduje kožna sedišta, kao i sedišta za parove , takozvana “ljubavna sedišta”. Posetioci će filmska ostvarenja moći da gledaju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz moćan i jasan zvuk, koji garantuje Dolby ATMOS sistem. 

Dok su radili na dizajnu sala, tim eminentnih arhitekata inspiraciju je našao u prirodi i matematici, pa su tako nastale sale LjubavMačkaPčela i Pahulja. Ideja dizajna sala je da kroz jednostavne geometrijske oblike prikaže i ilustruje delove sveta, odnosno prirode koja nas okružuje

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Otvaranjem ulice kultnog filma „Lepota poroka“ završen prvi festival svesnosti i intimnosti na Adi Bojani

Otvarajem ulice „Ljepote poroka“ u samom srcu Ade Bojane, zatvoren je ADA Divine Awakening, prvi festival svesnosti i intimnosti...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket