Otkrij šta ti donosi prvi Vokalni Escape kamp sa Majom Manojlović

0
Reklama

Visitor centar Pecka, od 25. do 29. oktobra, biće lokacija za prvi Vokalni Escape kamp iza kojeg kao organizator stoji Maja Manojlović, vokalni pedagog, izvođač i kompozitor. Sa iskustvom od 18 godina u radu sa učenicima iz celog regiona, Maja je osmislila specijalizovani program za sve one koje interesuje pevanje i javni nastup.

Bilo da je reč o početnicima ili profesionalcima, pjevačima, glumcima ili performerima, Vokalni Escape kamp će doprineti kako profesionalnom, tako i ličnom razvoju svakog pojedinca.

Vokalni Escape kamp je ideja koja je došla kao posledica istraživanja i dugogodišnjeg rada sa pevačima. Prosto je rezultat potrebe da javnom nastupu i pevanju pristupimo kao veštinama za koje su potrebna inovativna rešenja kako bi oni bili što bolji. Upravo zbog toga će na ovom kampu biti segmenti koji se zovu ekstremni vokalni trening i pevački poligon“, ističe Maja Manojlović.

Pored ekstremnog vokalnog treninga i pjevačkog poligona, za polaznike kampa je osmišljen program koji uključuje vokalne treninge, ples i scenski pokret, jogu, razgovore i vežbe sa iskusnim predavačima te posebno isplanirano zajedničko vreme u prirodi, daleko od gradske buke. U okviru kampa održaće se i online gostovanje afirmisane umetnice Sare Jo, koja će podeliti svoja iskustva u vezi sa pevanjem, performansom i scenskim nastupom.

Prijave traju do 18. oktobra, a sve dodatne informacije potražite na linku

www.maja-manojlovic.com

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here