Otkazan koncert violiniste Are Malikiana, planiranog za 22. decembar u Beogradu

Moguće zameniti karte za koncert Nine Badrić i Vlade Georgieva Nova otkazivanja koncerata stranih muzičara u Srbiji

0
Reklama


Moguće zameniti karte za koncert Nine Badrić i Vlade Georgieva 

Nova otkazivanja koncerata stranih muzičara u SrbijiUsled trenutne situacije sa virusom Covid 19, otkazuje se koncert jednog od najvećih violinista današnjice i zvezde sa svetskom karijerom Are Malikiana, koji je trebalo da se održi 22. decembra u BelExpo centru, saopštio je organizator – koncertna agencija Music Star Production. 


Libansko-jermenski umetnik Ara Malikian je u okviru svoje svetske turneje „Royal Garage“ trebalo da poseti Beograd prvobitno u martu, pa zatim u decembru, ali je zbog toga što se Srbija nalazi u crvenoj zoni, koncert otkazan kako bi poznati violinista mogao da nastavi svoju turneju. 

Podsećamo, prvi koncert je bio planiran još tokom 2020, ali su i tada oba termina odložena.


Kupci karata će imati mogućnost da ih zamene za jedan od dva zajednička koncerta Nine Badrić i Vlade Georgieva koji će se održati 13. i 14. decembra u Bel Expo centru na Novom Beogradu.

Oni kojima ne odgovara zamena karata, moći će da izvrše povraćaj novca u periodu od 15. do 31. januara 2022. godine na blagajni Ticket Vision-a, u TC Ušće Shopping Center, II sprat, dok će refundacija novca za online kupljene ulaznice biti omogućena u istom periodu, slanjem zahteva na kontakt@tickets.rs .
Sve je u skladu sa uredbom vlade (Službeni glasnik 106/2020).

Ovo važi za sve kupljene ulaznice, osim za ulaznice kupljene u Kombank Dvorani, koje će biti refundirane na blagajni te kulturne ustanove.


Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali se nadaju da će koncert svetski poznatog violiniste biti održan kada se steknu uslovi za to. 


Interesantno je da je violinista svoje internacionalne uspehe započeo na takmičenju 1991. godine baš u Beogradu, a nakon 30 godina je trebalo da se vrati u srpsku prestonicu kao najveća zvezda među violinistima današnjice. 


“Draga publiko, hvala na dosadašnjem strpljenju i razumevanju, a molimo da zajedno sačekamo koncert Are Malikiana.
Nadajmo se boljim vremenima za umetnost, koncerte i sve nas”, poručuju iz Music Star Production.


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here