Osnivač i gitarista grupe Duran Duran, ima rak prostate 4. stadijuma

0
Reklama

Endi Tejlor, osnivač i gitarista grupe Duran Duran, ima rak prostate 4. stadijuma, otkrili su njegove kolege iz benda na ceremoniji uvođenja u Kuću slavnih u subotu.

Tejlor (61) nije bio u stanju da prisustvuje ceremoniji, ali pevač Sajmon le Bon pročitao je pismo koje je Endi napisao, u kojem je otkrio da mu je pre četiri godine otkriven rak prostate koji je metastazirao.

Mnoge porodice su iskusile šta znači sporo „sagorevanje“ koje znači ova bolest i, naravno, naša porodica nije izuzetak. Govorim iz perspektive porodičnog čoveka, ali sa posebnom poniznošću pred članovima grupe, najboljim fanovima koje neka grupa može da ima i ovom izuzetnom svečanošću. Dobijam izuzetnu terapiju za moju bolest, ali nedavno se desilo nazadovanje. Moje stanje nije neposredna opasnost za moj život, ali leka nema. Uprkos izuzetnim naporima mog tima, moram biti iskren da, i psihički i fizički, na ivici sam. Ipak, ovo ne treba da skrene pažnju sa onog što je bend (sa mnom ili bez mene) uspeo da napravi i održi za 44 godine“, napisao je Tejlor u pismu koje je pročitano na ceremoniji.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here