Oskarovac Hoakin Finiks glumiće francuskog vojskovođu i cara Napoleona Bonapartu

0
Reklama

Oskarovac Hoakin Finiks (47) glumiće francuskog vojskovođu i cara Napoleona Bonapartu u novom filmu „Kitbag“ Ridlija Skota (84).

Snimanje je, navodno, započelo još krajem meseca u Velikoj Britaniji, a sada su objavljene i prve fotografije sa snimanja. Glumac je u vojničkom odelu sa poznatim dvorogim šeširom. Vrlo realistično je prikazao francuskog imperatora, za čiju se ulogu odrekao i svoje brade, koju neguje poslednjih nekoliko godina.

Inače, film će govoriti o usponu i padu cara Napoleona, ali i o njegovoj nestabilnoj romansi sa Žozefinom, koju je prvobitno trebalo da glumi Džodi Komer, ali je naknadno objavljeno da će je zameniti glumica Vanesa Kirbi (34).

Reditelj Ridli Skot, koji je oduvek bio fasciniran Napoleonom, rekao je da niko ne bi mogao da ga odglumi kao Hoakin Finiks.

Došao je niotkuda da vlada, ali sve vreme je vodio romantični rat sa svojom preljubničkom suprugom Žozefinom. Osvojio je svet kako bi pokušao da pridobije njenu ljubav, a kada nije mogao, osvojio ga je kako bi je uništio. Nijedan glumac nikada nije mogao da tumači Napoleona kao Hoakin“, izjavio je on.

Film će biti dostupan 2023. godine na Epl (Apple) TV Plus.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here