Organizovan prevoz iz Niša na koncert Iron Maiden u Plovdivu 22.jula!

0
Reklama

Legendarni britanski heavy metal bend, Iron Maiden, nastupiće u bugarskom gradu Plodviv, u nedelju 22.jula, na festivalu „Hills Of Rock“. Popularni „Mejdeni“ dolaze u okviru turneje koja nosi naziv “Legacy Of The Beast“, a na kojoj bend izvodi svoje najveće hitove, kao što su:“ Aces High“, „2 Minutes to Midnight“, „The Trooper“, „Sign of the Cross“, „Fear of the Dark“, „The Number of the Beast“, „Run to the Hills“ i mnoge druge.

Iz Niša je organizovan odlazak na ovaj koncert udobnim turističkim autobusima, po ceni od 9.000 rsd za ulaznicu i prevoz iz Niša. Polazak je u 10 sati na dan koncerta, a povratak sat vremena po završetku koncerta.

Uplate se vrše u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a). Ljudi iz ostalih gradova se mogu prijaviti putem telefona 063426958, koji je otvoren i za sve dodatne informacije.

Pored odlaska na pomenuti koncert, iz Niša je organizovan i prevoz na koncerte Saxon-a (28.juna) i Billy Idol-a (30.juna), koji će biti održani u Zaječaru, u okviru Gitarijade. Ova dva koncerta su besplatna, a cena povratnog prevoza iz Niša je 1000 dinara. Uplate se vrše na istim adreasma, a informacije se mogu dobiti na istom broju telefona, kao i za koncert “Mejdena”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here