Organizovan prevoz iz Niša na besplatan koncert Saxona u Zaječaru 28.juna!

0
Reklama

Kultni britanski heavy metal bend, Saxon, nastupiće u Zaječaru u četvrtak, 28.juna, u okviru 52. zaječarske Gitarijade. Pored njih, te večeri će nastupiti i Psihomodo Pop, kao i Johnny Ranković & The Churlians!

Ulaz na Gitarijadu i korišćenje rok kampa su besplatni, a iz Niša je organizovan prevoz do Zaječara (Kraljevice) i nazad, udobnim turističkim autobusima. Polazak je u 16 sati na dan koncerta, a povratak sat vremena po završetku koncerta Saxona.

Cena povratnog prevoza je 1000 dinara, a uplate se vrše u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a). Telefon za informacije je 063426958.

Saxon su bili na vrhu liste najtraženijih grupa za Gitarijadu od strane fanova, pa su organizatori rešili da im ispune želju i dovode Biffa Byforda i ekipu da otvore ovu prestižnu rock’n’roll manifestaciju.

Bend, koji je poslednji put svirao u Beogradu (tadašnjoj SFRJ) davne 1983 godine, donosi srpskim i fanovima iz regiona spektakularan šou u kojem ćemo čuti najveće hitove i klasike metala – ’’Denim And Leather’’, ’’The Eagle Has Landed’’, ’’Strong Arm Of The Law’’, ’’Wheels Of Steel’’, ’’Power And The Glory’’ i ’’Broken Heroes’’

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here