Oproštajni koncert grupe Novembar

musicpocket
musicpocket
Promotivni muzički magazin!

podeli

popularno

19. januara u Elektropioniru održaće se poslednji koncert kultnog niškog benda Novembar. Ovo je ujedno i promocija poslednjeg albuma nazvanog ,,Novembar“. Gostujući vokali su Petko Slaveykov, vokal bugarskog Daily Noise Club-a, zatim Silvestar Mrak, Gužva u 16-ercu, i Radule iz Atheist Rap.


Tri godine je pripreman poslednji album grupe ,,Novembar„. Na njemu je Goran Kostić Kosta, frontmen ovog kultnog benda, okupio svoje brojne prijatelje: Nikolu Vranjkovića, Pankrte, Zorana Čalića (ex-Majke), Nemanju Kojića Kojota (Eyesburn, Hornsman Coyote), Seja Seksona (Zabranjeno pušenje), Branka Golubovića Goluba iz Goblina, Petka Slaveykova (DNC), Silvestara Mraka iz bendova Gužva u 16-ercu i Grupe tvog života, kao i Vladimira Radusinović Raduleta, gitaristu benda Atheist rap. Na albumu se nalazi i pesma ,,Sve zaboravljam„, koju je otpevao Kosta.

Album je u oktobru 2018. godine objavio Nocturne Media ali ga on, nažalost, nije čuo. Nije uspeo da sa publikom, uživo, podeli ovu prijateljsku muzičku priču. Kosta je preminuo 2017. godine, u 51. godini života.

Njemu u čast, i ne želeći da publiku ostavi uskraćenom da čuje uživo ovaj albuim koji je pobrao sjajne kritike, bend Novembar će organizovati oproštajni koncert grupe Novembar, u beogradskom Elektropioniru, 19. januara.

Podrška poslednjem beogradskom koncertu grupe Novembar biće novosadski SNB, koji takodje promoviše svoj aktuelni album ,,Brzopletost„.

Ulaznice će biti dostupne na veče koncerta, na ulazu u Elektropionir,
po ceni od 500 dinara.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Kritike na račun Ukrajine koštale Rodžera Votersa koncerata u Poljskoj: Biće persona non grata

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters otkazao je koncerte planirane u Poljskoj zbog besa tamošnje javnosti nakon njegovog nedavno izrečenog stava o...
Reklama
musicpocket