Oglasio se Đorđe David nakon udesa: „Udario me čovek na pravdi boga“

0
Reklama

Roker Đorđe David oglasio se nakon udesa koji je danas doživeo u Beogradu, i otkrio kako se oseća, kao i da li ima povređenih.

„Tačno je, udario me je danas čovek na pravdi boga, ne gledajući u desni retrovizor, a skretao je. Imam, nažalost, tu neku nesreću da godišnje makar dva puta doživim neki udes, odnosno da me neko ne mojom krivicom udari, što je strašno. Najvažnije je da nema povređenih i da sam ja dobro, bez povreda“, rekao je David za Telegraf.

Kako je dalje naveo, ne dotiče ga ni materijalna šteta, ni taj stres koji pretrpi, ali je ovog puta izgubio nešto mnogo više – vreme.

Uvek su eto te štete materijalne malo veće, ali dobro mene to ne boli jer nisam nikad ja kriv. Samo što sam ovog puta izgubio sat vremena čekajući uviđaj, a krenuo sam u Makedoniju na važan put, poslovni sastanak. Ne znam kada će ljudi već jednom shvatiti da kad sednu za volan potpuno zaborave na sve probleme i fokusiraju se samo na vožnju, budu obazrivi i paze na druge i sebe“, zaključio je roker za Telegraf.rs.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here