Odloženi planirani koncerti grupe “Električni orgazam” u Kruševcu i Čačku ovog vikenda za sam kraj aprila

Već su poznati sledeći datumi koncerata na turneji gde bend slavi 42 godine postojanja

0
Reklama


Već su poznati sledeći datumi koncerata na turneji gde bend slavi 42 godine postojanja


Eto, na žalost i to se dešava, čuvena rok grupa iz Beograda – “Električni orgazam” usled više sile, morala je da otkaže svoja tri koncerta u nizu po Srbiji, u Kruševcu i Čačku za predstojeći produženi vikend (07.04.-09.04.)

Započeli su mini turneju po Srbiji 2. aprila u Apatinu, i sada je došlo do neočekivanog zastoja.

Bend se obratio fanovima na svojoj zvaničnoj Facebook stranici:

Braćo i sestre, nažalost, zbog bolesti jednog člana benda, koncerti “Električnog orgazama” u Kruševcu zakazani za 7. i 8. april, odlažu se za 28. i 29. april, dok se koncert u Čačku zakazan za 9. april, odlaže za 30. april.

Izvinjavamo se zbog ove neprijatnosti, ali u pitanju je viša sila na koju nismo mogli da utičemo.

Hvala vam na razumevanju i vidimo se uskoro.

Vaš Električni orgazam“


Foto Mikica Andrejić
Foto Mikica Andrejić


Sve kupljene ulaznice važiće za nove termine bez prepravke, i to karte za 7. april prebacuju se za 28. april, one kupljene za 08.04. sada su za 29.04. a za 09.04. važiće za 30. april.

Oni kojima novi termin ne odgovara, mogu ulaznice vratiti na mestu kupovine.

Podsećamo, koncerti u Kruševcu na sceni Bassement bara su rasprodati, dok se ulaznice za koncert u Čačku još uvek mogu kupiti u Srpskom pabu (Braće Glišić 4) po pretprodajnoj ceni od 1000 rsd, dok će ne dan koncerta koštati 1200 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.


Najvažnije je sada da bend ozdravi, odnosno neki od članova, i da nastave dalje put komotno u nove rokerske pobede za proslavu 42 godine grupe.

Nedavno su imali rasprodate i vrhunske koncerte u Beogradu – Kombank Dvorana (9. decembar 2021) i u klubu Anti Shop Elektropionir (13. januar 2022., datum kada je bend nastao davne 1980.).

Imali su i panel na festivalu i muzičkoj konferenciji “Kontakt” povodom 40 godina od izlaska konceptualnog albuma “Lišće prekriva Lisabon” (1982) i doživeli su premijeru drugog po redu dokumentarnog filma o njima – „Evo sada vidiš da može“, ovog puta u produkciji Muzičke redakcije Televizije Beograd, na Festivalu kratkometražnog i dokumentarnog filma (Dom omladine). Održana je i tribina povodom tog ostvarenja.


Foto Mikica Andrejić
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here