Odloženi koncerti Vlatka Stefanovskog i Massima za septembar na stadionu Tašmajdan

Makedonski i hrvatski muzičar u Beogradu na samom kraju leta

0
Reklama


Makedonski i hrvatski muzičar u Beogradu na samom kraju leta


Koncerti makedonskog gitariste i pevača Vlatka Stefanovskog i hrvatskog pop muzičara Massima Savića neće biti održani kako je planirano na stadionu Tašmajdan 30. i 31. jula, verć se pomeraju za septembar, saopštila je produkcija “Pro Scena”.

U dogovoru sa upravom Tašmajdana, kriznim štabom i muzičarima, spomenuta organizacija iz tehničkih i epidemioloških razloga, zakazane koncerte regionalnih umetnika, kao i gostovanje predstave – monokomedije “Kakva ti je žena, takav ti je život“ Dragana Marinkovića Mace, pomera za nove termine na samom kraju leta.

Svi događaji će se i dalje održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.
Kako navode iz organizacije, kupljene ulaznice važe i za nove datume, a ukoliko publici oni ne odgovaraju, mogu ih vratiti na prodajnim mestima Tickets.

Foto: Marko Grubišić

Dragan Marinković Maca sa svojom urnebesnom hit komedijom koja je osvojila region, će nastupiti u petak 17. septembra, Masimo Savić će svoje neprolazne hitove predstaviti dan kasnije, a virtouz Vlatko Stefanovski i V3 trio će svirati u nedelju, 19. septembra, i svi događaji će počinjati od 21 čas.

Massimo je već imao tokom juna dva rasprodata koncerta u klubu BitefArtCafe na Kalemegdanu, na sceni Summer Stage, a zatim je nastupao po Vojvodini, prvo na Letnjoj sceni Palić, kao i na jubilarnom 20. Exit festivalu.
Koncert u septembru će mu biti prvi na stadionu Tašmajdan, jer je do sada u prestonici uglavnom nastupao u Sava centru, ranije u Domu sindikata, na Beer festu.

Vlatko Stefanovski je u maju održao izvanredan solo koncert u okviru Guitar Art festivala, u velikoj sali Doma omladine, a tokom pandemije imao je i nastup u Kombank Dvorani u decembru 2020, kao jedna od glavnih zvezda Beogradskog džez festivala.Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali se nadaju da odgovaraju ponuđene opcije i sigurni su da će publika uživati.

Stadion Tašmajdan je ovog leta postao nakon poopuštanja mera od pandemije jedna od glavnih koncertnih atrakcija, gde je prvo 4. jula nastupala operska diva iz Letonije – Elina Garanča u koncertnoj verziji opere „Karmen“, sinoć (16. jul) su svirali Bajaga i Instruktori, a sutra u okviru muzičkog programa BELEF-a biće priređen spektakl ROCK OPERA.

Dalje će do kraja avgusta na ovom stadionu pevati dame Lena Kovačević i Ivana Peters, a nastupiće i džez muzičar Jovan Maljoković.


Ivan Makragić


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here