Odloženi koncerti posvećeni Vladi Divljanu na Kolarcu

Sledeći datumi su: 28. februar i 1. mart

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Objavljena nova Femikseta 9

Autorke, kantautorke i bendovi sa prisutnim ženskim autorstvom još jednom su potvrdili da je prethodna godina, iako izazovna za...

Domaći film “Kelti” danas (04.03.2021.) premijerno na Berlinskom filmskom festivalu

Intiman i iskren uvid u život jedne porodice Novi domaći film “Kelti” Milice Tomović imaće danas, 4....

Novi holivudski filmovi u domaćim bioskopima: “Tvist”, “Duša”, “Lovac na čudovišta”

Spektakl SF horor, animirani, moderni klasik, čuveni roman na velikom platnu Moderna verzija kultnog romana “Oliver Tvist” Čarlsa Dikensa...

Usled bolesti jednog od članova benda (Ne)normalni”, odlažu se prethodno najavljena dva “Koncerta u čast Vlade Divljana”, zakazana za 7. i 8. februar u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu, stoji u saopštenju na Facebook stranici te kulturne ustanove i na FB stranici samog benda.


Novi datumi koncerata su 28. februar i 1. mart sa početkom u 19 časova, a mesto dešavanja ostaje isto.

Kupljene karte su važeće za nove datume pod ovim pravilima: karte za 7. februar kada je koncert već rasprodatvažeće su za 28. februar, a ulaznice za 8. februar važe za datum 1. mart.


Ukoliko je promena datuma neodgovarajuća, publika novac može dobiti natrag do 15. februara na mestu gde je ulaznica kupljena.

Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici.
Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo biti svi nasmejani i zdravi.
Radujemo se koncertima”
poručuju iz benda (ne)normalni.

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni.
Sastav “(ne)normalni” i Prijatelji sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi antologijske i neprolazne rok grupe “Idoli”.


Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnih “Idola” i muzičar koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom na njegovim sastavima “Nevladina organizacija”, “Vlada Divljan & Old Stars Band”.


Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda “Ničim izazvan”, Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

Broj mesta je ograničen, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kolarca, na prodajnim mestima Tickets servisa, kao i online.

FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Premijere filmova “Pretty Strong” i “Wongar” u Domu omladine

Dom omladine Beograda, osim tradicionalnog 67. Martovskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma, za ljubitelje sedme umetnosti predstavlja dva dokumentarna ostvarenja koja...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket