Odloženi koncerti grupe Van Gogh za 10. i 11. maj u klubu BitefArtCafe u Beogradu

Problemi su isključivo tehničke prirode

0
Reklama

Problemi su isključivo tehničke prirode


BEOGRAD, 26. aprila  – Dva koncerta beogradske rok grupe „Van Gogh“ koji su po planu trebalo da se održe večeras i sutra (26.04. i 27.04.) uveče u klubu Novi BitefArtCafe u Beogradu, odloženi su za 10. i 11. maj, usled problema tehničke prirode, saopštila je direkcija ovog popularnog mesta za koncerte.


Oni su na društvenim mrežama uputili važno obaveštenje danas da na njihovu ogromnu žalost moraju da pomere zakazane koncerte, zbog tehničkih problema, a onda su i naveli šta je u pitanju.

Naime, sinoć smo tokom Stand up nastupa ustanovili veliki problem sa opremom, tačnije ostali smo bez jedne strane ozvučenja. S obzirom na to, da do ranih jutarnjih sati nismo rešili problem, te samim tim nije bilo moguće problem otkloniti do tonske probe benda, u dogovoru sa tehničkim osobljem grupe “Van Gogh”, odlučili smo da ovakav nedostatak nije i ne može biti način da se održi prvi koncert Van Gogh-a u klubu BitefArtCafe”, istakli su iz uprave kluba čiji je vlasnik Miša Relić.

Koncerte koji su zakazani za večeras i sutra, 26. i 27. april, tako pomeraju na 10. i 11. maj – prve slobodne datume kada će ovi dugoočekivani koncerti moći da se održe.

Onda su naveli mogućnosti oko ulaznica, tako da za 26. april važiće 10. maja, a one od 27.04. automatski se prabacuju za naredni dan, 11. maj.“Ukoliko ste nabavili ulaznice za 26. april a ne odgovara vam 10. maj, već na koncert možete da dođete 11. maja – molimo vas da nam se javite, kako bismo vam obezbedili zamenu datuma. Ista informacija odnosni se i na ulaznice kupljene za 27. april”, navode iz Bitefa.

Na Facebooku su iz Bitefa zapisali i sledeće: Ukoliko ne želite ili iz nekog drugog opravdanog razloga ne možete da iskoristite vaše ulaznice 10. ili 11. maja – molimo vas da se obratite Tickets servisu preko kog ste kupili vaše ulaznice, kako bi vam novac bio vraćen.
Ako ste ulaznice kupili online i želite da vam se refundira novac, pošaljite mejl na kontakt@tickets.rs .
Refundaciju ulaznica, kupljenih na biletarnicama, možete izvršiti na istom prodajnom mestu.

Grupa “Van Gogh” će tako održati zanimljiv koncept 10. i 11. maja, jer će koncert podeliti na dva dela – akustični i električni, što su slično realizovali i na velikom nastupu 2016. u BelExpo centru na Novom Beogradu, kada su slavili jubilej – 30 godina grupe.


Sada su krenuli da osvajaju neke manje, intimne prostore u kojima ranije nikada nisu svirali, tako da su imali koncerte nedavno u Domu kulture Novi Sad – 24. marta, a ranije i u beogradskom klubu “Dorćoleta” na romantičan datum – 14. februar, Dan Zaljubljenih.

“Još jednom se izvinjavamo svima, ali u pitanju je viša sila i zaista ništa nismo mogli da uradimo u ovako kratkom roku. Ovim putem vas obaveštavamo da klub neće raditi ovog vikenda, kako bismo u najkraćem roku rešili problem i spremili se za predstojeće događaje”, zaključili su iz Bitefa.


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here