Nakon pet rasprodatih koncerata, beogradski sastav ORTHODOX CELTS je nažalost prinuđen da prekine započetu turneju „GREEN ROSES 20th ANNIVERSARY TOUR”, zbog zdravstvenih razloga. Koncert u Nišu zakazan je za subotu, 14.decembar u Irish Pub-u – Crazy Horse, ali u ovom terminu ne može biti održan.


Na Facebook profilu grupe objavljeno je i zvanično saopštenje benda povod prekida aktuelne turneje i odlaganja još pet predviđenih gostovanja:

Reklama


Zbog zdravstvenih razloga grupa Orthodox Celts je sa žaljenjem prinuđena da preostale koncerte sa “Green Roses 20th Anniversary Tour” odloži za proleće 2020. godine (Vranje, Niš, Šabac, Novi Sad, Subotica i Bajina Bašta). O datumima koncerata koje ćemo pokušati da uradimo u istim prostorima ćemo Vas obavestiti naknadno. Hvala fanovima, prijateljima i saradnicima na pomoći i podršci.”


https://www.facebook.com/OrthodoxCelts/
https://www.facebook.com/events/55524963530922


Ulaznice koje su kupljene u pretprodaji mogu se vratiti po serijskim brojevima isključivo na ovlašćenim prodajnim mestima: Energy Music Shop – TPC Kalča – prizemlje, CD Sound – Novi Podzemni Prolaz (Obrenovićeva bb) i Irish Pub – Crazy Horse (Davidova 8). Povraćaj novca za kupljene ulaznice vršiće se do ponedeljka, 16. decembra 2019.

O naknadnim datumima za nastavak turneje na proleće 2020, kao i za koncert u Nišu, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Izvor: Press

Fotografije: Redakcija

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here