Odložen koncert Kezaje Džonsa, planiran za 23. septembar u Beogradu

Čeka se novi datum za slavnog bluz muzičara iz Nigerije

Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Čeka se novi datum za slavnog bluz muzičara iz Nigerije


BEOGRAD, 22. septembra – Koncert istaknutog nigerijskog bluz muzičara Kezaje Džonsa, zakazan za 23. septembar na prostoru “Rooftop” Galerija Belgrade, odlaže se usled zdravstvene situacije u porodici izvođača, saopštio je organizator događaja – Centar beogradskih festivala – CEBEF.  Nov datum koncerta biće naknadno objavljen.

 Kako navode iz direkcije, za karte kupljene elektronski, povraćaj novca se moze izvršiti od danas do 10. oktobra, a sam zahtev za povraćaj se šalje na mejl  callcenter@tickets.rs.
 

Za ulaznice kupljene na blagajni, povraćaj novca će biti moguć od 27. septembra do 10. oktobra na mestima Ticket Vision-a u TC Ušće i Domu omladine. 

Ulaznice od 23.09. će važiti za naredni koncert čiji se datum očekuje uskoro. 

Kezaja Džons (Keziah Jones) je uveliko poznat beogradskoj publici, jer je tri puta gostovao u mini lancu klubova BitefArtCafe na Kalemegdanu i na Paliluli, u okviru festivala “Musicology Sessions”.  
 

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket