Odložen beogradski koncert čuvenog Andrea Rijua tek za 24. novembar 2022. godine

Slavni holandski violinista i njegov orkestar koji broji 60 članova, veoma su se radovali povratku u Srbiju i želeli su da se ponovo vrate na scenu nakon 18 mesec

Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno


 Slavni holandski violinista i njegov orkestar koji broji 60 članova, veoma su se radovali povratku u Srbiju i želeli su da se ponovo vrate na scenu nakon 18 meseci nemogućnosti nastupanjaBEOGRAD, 5. oktobra (Tanjug) – Spektakl koncert čuvenog holandskog violiniste Andrea Rijua i „Johann Strauss Orchestra“, zakazan za 10. novembar u Štark Areni, odložen je ipak za sledeću godinu, za datum 24. novembar 2022, zbog trenutne teške epidemiološke situacije i propisa koji se odnose na suzbijanje virusa Covid-19, saopštila je Štark Arena.


  „Dragi moji obožavaoci u Srbiji, toliko sam se radovao kao i vi, što ću se ponovo vratiti na scenu i pružiti vam sjajno veče prepuno muzike, romantičnog plesa, smeha i pevanja, koje propuštamo u sada već dugom periodu. Nažalost, to za nas još uvek nije moguće. Ali, videćemo se u novembru 2022. godine! Puno ljubavi iz Mastrihta, i puno vam hvala na lojalnosti i strpljenju“ – izjavio je Riju u video poruci, što je učinio i 2020, kada je takođe novi koncert bio odložen. Za sada izgleda još uvek nije suđeno da se desi taj drugi koncert u Beogradu.

  Slavni muzičar je dostigao trijumf sa prvim gostovanjem u Srbiji na sceni Štark Arene u maju 2019. godine, za skoro 20 000 ljudi u publici, kada je rasprodao ovu najveću halu na Balkanu, sa velikom scenografijom gde svira njegov raskošni orkestar.

 Andre Riju i njegov orkestar koji broji čak 60 članova, njegovi solisti, hor, tehničari i cela ekipa želeli su da se ponovo vrate na scenu nakon 18 meseci nemogućnosti nastupanja.

Ipak, veoma nepovoljna situacija sa pandemijom u zemlji i ograničenjem javnih okupljanja ove godine to čine nemogućim, a sigurnost publike i velike porodice Andrea Rijua, je najveći prioritet.

 

Nakon ogromnog uspeha sa prvim koncertom u Beogradu 2019, muzičar je zakazao i novi koncert u novembru 2020, ali je on morao biti pomeren usled korona virusa na 2021, a sada i na 2022. godinu.


Kupljene ulaznice važe za novi datum 24. novembar 2022. godine i nije ih potrebno menjati. Ukoliko novi datum ne odgovara, potrebno je da se podnese zahtev za povraćaj sredstava na mail office@tickets.rs.
 Rok za podnošenje zahteva je od 15. oktobra do 15. novembra 2021.
 Nakon navedenog termina, zahtevi za povraćaj novca neće biti prihvaćeni i smatraće se da su kupci prihvatili novi termin koncerta, stoji u saopštenju direkcije Štark Arene.

 Tako se u poslednje vreme orkazuju ili odlažu koncerti stranih muzičara: nigerijski bluz umetnik Kezaja Džons, koji je trebalo da svira 23. septembra na krovu TC Galerije Belgrade, otkazan je, do neke sledeće prilike.

 Libansko-jermenski virtuoz na violini Ara Malikian već 4. put je odložen u doba pandemije, i promenio je tri puta mesto koncerta, od Sava centra, preko Kombank Dvorane (28.09.) do sada Belexpo centra – 22. decembra.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket